JADNA AFRIKA: Mile Kitić me je iskoristio, a njegova žena je postala ljubomorna!

0

Atraktivna pevačica Sandra Afrika poslednjih godina važi za jednu od najtraženijih srpskih pevačica, a početak njene karijere je vezan za Mileta Kitića.

Sandra se prvo pojavila u Miletovom spotu, a zatim je sa njim išla i na nastupe, ali tvrdi da je ona više pomogla njemu, nego on njoj.

– Kad pogledaš realno, to tako bude. Prvi put sam se pojavila u njegovom spotu „Tatina maza“. Trebala je da bude devojka crnkinja, međutim ona se razbolela i zvali su mene jer sam se tada baš bila tamnoputa. Tada sam se baš kvarcala i uz crnca, koji repuje, odlično sam se uklopila. Kada je Mile video da je to full ispalo, svi su raspitivali za mene – ko je mala crna. I, on naravno to nije hteo da ispusti. Ponovo me je zvao da učestvujem u spotu „Šampanjac“, a zatim me vodio na nastupe. Odgovaralo mu je što ne bi. I zato sam mu ja u neku ruku pomogla. On je to video i to je lepo iskoristio, pravo da ti kažem. A onda kada je meni trebalo, samo da okrene broj Marine Tucaković i da me najavi, nisam tražila novac od njega, to je 100 dinara kredita, on je okrenuo leđa. Osećala sam se bukvalno iskorišćeno. A, znao je da me njegov menadžer budi u 6 ujutro da se meni hitno uradi pasoš jer sam bila klinka. Danas za sutra, jer sam mu ja trebala. Video je da to dobro prolazio i na tome je uzeo odlične pare – rekla je Sandra za PulsOnline.rs, a zatim je dodala i da je Miletova supruga Marta Savić postala ljubomorna kada je videla kako izgleda.

– Bila je ljubomorna. Odnosno, nije dok me nije videla. Do tada je govorila neka ide Sandra, jer je znala da će on da kući donosi više love. Govorila mi je ljubavi, srećo, a onda kada me je videla, promenila je ploču. Što li se istripovala, to ne znam – zaključila je Afrika.

Nadlanu / opera17

Foto: facebook prt scr

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.