U CENTRU BEOGRADA: Komunalci ženu udarili kolenom u stomak

0

Komunalna policija je još jednom grubo reagovala prilikom svoje intervencije, čemu su danas prisustvovali i prolaznici kod Bajlonijeve pijace.

Na Bajlonijevoj pijaci, jutros oko devet časova, žena starosti oko 50 godina napala je jednu devojku. Napad se desio iznenada, bez ikakvog povoda, kada je očigledno psihički nestabilna žena fizički nasrnula na devojku i zadala joj lakše povrede u predelu lica.

Napadača su ubrzo savladali komunalni policajci koji su se našli u blizini, a koji su, kako tvrdi jedan od očevidaca “upotrebili prekomernu silu”, s obzirom na to da su gospođu “udarili kolenom u stomak i zavrtali joj ruku pokušavajući da joj stave lisice”.

Nakon što nisu uspeli da je savladaju, ističe jedan od prolaznika, komunalni policijaci su je okružili kod autobuske stanice i sačekali pripadnike policije.

Pošto su organi reda stigli, saslušali su obe strane, nakon čega su priveli napadača.

– Možemo da vam potvrdimo da je do napada došlo. Starije žensko NN lice udarilo je maloletnu devojku jutros oko devet časova na tramvajskom stajalištu, smer ka Kalemegdanu – rečeno je u MUP-u.

Izvor: Blic

Foto: Arhiva Nadlanu

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.