ŠVERCERSKI HOROSKOP: Bik uživa u svađi s kontrolorima, Vage nevoljno, ali uredno plaćaju karte

OVAN
Uredno plaća kartu. On je izračunao svoje, i ne želi da udara glavom u zid.

BIK
Namerno ne kupuje kartu. Njegov temperament ne dozvoljava da plati za prevoz u autobusu koji je više smrtonosna zamka nego prevozno sredstvo, i često ga možete naći kako se svađa sa kontrolorima.

BLIZANCI
Ako plati platio je, ako ne, nikom ništa. To je njegov stav i tu je kraj. Kad ga uhvate bez karte, jebiga, kad ga uhvate sa njom, opet lepo. Njegov moto je "lako ćemo"

RAK
Nema kartu, stiže kontrola, a na sledećoj stanici su komunalci? Svađaće se iz petnih žila dok ne ubedi ceo autobus kako je upravo on žrtva ove situacije, i verovatno će mu upaliti i da ubedi komunalce (makar da ga ne prebiju)

LAV
Uplaćuje mesečnu, ali kad naiđe kontrola, on riče i svađa se dok ih ne otera. Tako. Sad se zna ko je kralj GSP džungle.

DEVICA
Uvek uredno plaća kartu, smeška se kontrolorima, a svađa se sa putnicima koji ne plaćaju. Iako je kontrola nikad neće isterati iz busa, sve su šanse da će je drugi putnici naučiti kako se leti kroz prozor

VAGA
Ona plaća kartu, jer je tako ispravno. Ali to je ne sprečava da podmetne povremeno nogu komunalcima kad jure švercere.

ŠKORPIJA
Ona JE kontrolor. Onaj skriveni, što drži aparat u rukavu i pojavi se niotkuda kao nindža, da vam kaznu od 5000 dinara i ode pre nego što otrov počne da deluje.

STRELAC
Borac za svoja prava, al sa pristojne udaljenosti. Pred prijateljima - on se švercuje, ali na prvi znak kontrolora, vadi kartu i otkucava je.

JARAC
On da plati kartu? Nikada! Ali ne zato što se pritivi sistemu ili nešto slično. Jarac je prosto prevelika škrtica da bi plaćao prevoz. On je onaj koji silazi kad vidi kontrolore i šeta stanicu dve kako bi ih izbegao

VODOLIJA
Ona je komunalac. Što je bezbedno bezbedno je, uvek je bolje naći se na strani koja daje, nego na onoj koja prima (ili makar to govori sebi kad je ljudi psuju na ulici)

RIBE
Ko ja? Pa ja se ne švercujem, samo sam zaboravila da ponesem/kupim/uplatim/otkucam karticu. Pa nećete valjda sad i kaznu da mi pišete? Nisam li dovoljno patila???

Pogledajte još