HAOS U BRITANIJI: Počeo porođaj Kejt Midlton?

Ako je za verovati natpisima u britanskim medijima, drugi potomak Kjet Midlton i princa Vilijama na svet će doći četiri dana pre termina.

Osim toga, šuška se da se Kejt neće poroditi u Londonu kako se očekivalo, već u Bucklebury, Berkshire ili u Anmer Hallu ili pak u Middleton vili u Norfolku, jer je ove nedelje otišla u posetu svojim roditeljima.

Ako se zaista ove glasine ispostave istinitim i Kejt dete donese dete na svet danas, kraljica Elizabeta imaće dvostruki razlog za slavlje. Naime ona danas puni 89. godina, a istog dana bi mogla ponovno postati prabaka.

Kladionice u Britaniji rade već punom parom. Tako se većina ljudi kladi da na to kako će nova beba biti devojčica. Imena na koja je uloženo najviše para su Charlotte, Alexandra i Alice.

Ekonomisti predviđaju veliki uticaj na britansku ekonomiju ako se zaista rodi devojčica. U to ulaze oklade, suveniri, fotografije... a koliko su Britanci uzbuđeni oko dolaska nove kraljevske bebe, pokazuje činjenica da neki već dežuraju ispred bolnice.

Izvor: Heat world

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.