Odvuci me u pakao

2009. godine Sem Rejmi vraća se hororu filmom "Odvuci me u pakao" (Drag me to Hell), originalnoj priči o Kristin Braun (Alison Loman iz filmova “Things We Lost in the Fire” i “Matchstick Men”), ambicioznoj bankarskoj službenici iz Los Anđelesa sa šarmantnim dečkom, profesorom Klejom Daltonom (Džastin Long iz filmova “Live Free or Die Hard” i “He s Just Not That Into You”). Život se odvija uobičajenim tokom, sve dok se u banci ne pojavi tajanstvena gospođa Ganuš (Lorna Rejver iz filmova “Freeway” i “Walkout”), moleći za produženje bankovnog kredita. 

Treba li Kristin da sledi vlastiti instinkt i učini starici uslugu? Ili treba da joj odbije produženje kredita kako bi impresionirala svoga šefa, gospodina Džeksa (Dejvid Pejmer iz filmova “In Good Company” i “Alex & Emma”) i tako se približiti stepenicu više unapređenju? Kristin odabere drugo, ostavljajući gospođu Ganuš bez doma. 

Za osvetu starica baca kletvu Lamie na Kristin, pretvarajući njen život u živu noćnu moru. Progonjena zlim duhom Kristin ne nailazi ni na razumjevanje kod svog skeptičnog dečka, stoga pomoć potraži kod vidovnjaka Rama Jasa (Dilip Rao iz filma “Avatar”) kako bi svoju dušu spasila od večnog prokletstva. 

Da bi spasio rastrojenu Kristin, vidovnjak ju upućuje na divlji tretman kako bi poništio kletvu te je dovodi jedinoj osobi koja joj može pomoći - vidovnjakinji Šaun San Deni (Adrijana Baraca iz filmova “Babel” i “Amores Perros”). 

Kako se sile zla obrušavaju na nju, Kristin se mora suočiti sa nezamislivim: Koliko daleko je spremna otići da bi se rešila kletve? 

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.