ŠTRICKANJE GENITALIJA: 5 razloga da se rešite intimnog žbuna

1. Nadate se seksu
Najzad ste dogovorili izlazak s ribom/frajerom iz snova. Iako su šanse male, u podsvesti vam se mota ideja da će biti seksa. Ništa ne prepuštajte slučaju: brijač i penu u ruke, a onda obucite veš koji čuvate samo za specijalne (ovakve) prilike

2. Najbolja zaštita od gadne napasti

Pubne vaši, iako bezopasne, uopšte nisu prijatne. Nemojte se šaliti! Iako volite da imate frizuricu tamo dole, bolje da je se rešite ako često menjate partnere. Svrab je nesnosan, a da ne pominjemo koliko je ponižavajuće kad odete kod lekara da vam taj problem reši…

3. Želite da nagovorite partnera/partnerku na “spuštanje”

Zamislite situaciju – ona (ili on) odluči da vam pruži užitak, i to bude oralni koji nikada nećete zaboraviti, a onda se vaš partner podigne i pola sata vadi dlake iz zuba. Pojeo bi vas blam!

4. Ako ste u dugoj vezi

Oba partnera se vremenom previše opuste, i zapostave svoje intimne frizure, onda je oboma mrsko da “idu dole”, a tako umire strast – ne dozvolite to sebi.

5. Zabave radi

Sigurno će vam biti zanimljivo da oblikujete svoju frizuru u oblik munje, prvog slova imena vašeg partnera, smajli… poigrajte se malo, osećaćete se opuštenije u spavaćoj sobi.

Nadlanu / T.D.

Foto: yayimages.com