Izgubio bitku za starateljstvo: Kežmanu supruga oduzela dete

0

Mateja Kežman i njegova nevenčana supruga Marija Perković nakon godinu dana konačno su postigli sporazum da starateljstvo nad dvogodišnjim sinom Filimonom pripadne majci.

Marija i Mateja uspeli su sporazum da postignu van suda, a fudbaler je pristao da redovno plaća alimentaciju, jer svakako dovoljno vremena provodi sa svojim sinom: “Otkako su odlučili da se raziđu zbog čestih nesuglasica, Marija i Mateja su ostali u korektnom odnosu zbog zajedničkog deteta. Redovno se čuju telefonom, a Perkovićeva želi da dete bude s njom, s čim se složio i fudbaler. Zbog njegovih čestih poslovnih putovanja u inostranstvo, on Filimona ne viđa svaki dan, ali kad je u Srbiji, bukvalno se ne razdvajaju. Što se papirologije tiče, Marija želi da bude zvaničan staratelj, što podržava i Mateja”, rekao je izvor za Kurir.

Mateja Kežman potvrdio je navode izvora: “O tome nismo nikad pričali i podrazumeva se da majka uvek ima imperativ. Suština je da se oko Filimona sve dogovaramo, i to lepo funkcioniše”, zaključio je bivši fudbaler.

Izvor: Kurir

Foto: Arhiva Nadlanu

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.