POTEZI OČAJNICE: Ovo su poruke koje NE ŽELIŠ da mu pošalješ!

0

Možda vam se čini bezopasnim, ali svaki put kada mu uputite neki od ovih sms-ova, šaljete mu pogrešnu poruku.

1.”Mislim na tebe”
Ovo možete da pošaljete dečku s kojim ste nekoliko godina, ali ako ovu poruku pošaljete dečku s kojim ste nedavno počeli da izlazite, može da pomisli da ste prebrzo otišli predaleko.

Umesto toga, pošaljite mu: “Bilo je sjajno s tobom večeras. Nadam se da se vidimo posle.”

Pre nego što vaša veza postane ozbiljna, izlaženje s nekim bi trebalo da bude zabavno. Dajte mu do znanja da vam je stalo do njega, ali bez preteranih impresija na početku, kako ne bi pomislio da ste već počeli da planirate venčanja i smišljate imena za decu.

2.”Šta radiš?” (oko ponoći i kasnije)

Osim ukoliko ne želite vezu bez obaveza, ova poruka šalje pogrešne signale momku. To je kao da ste mu napisali: “Da li želiš da imamo seks?”

3. “Trebalo bi da budemo prijatelji na Fejsbuku”

Verovatno želite svojim drugaricama da pokažete sliku novog frajera, ali polako, jer će neki momci protumačiti ovu poruku kao da odmah želite da postavite na Fejsbuku da ste u vezi.

Uslikajte svoju Fejsbuk stranicu i pošaljite mu uz poruku: “Pokazaću ti svoju, ako mi ti pokažeš tvoju.”


4. “Gde si bio?”

O, ne, ovo je sms očajne i ljubomorne devojke, a vi to nikako ne želite.

Umesto toga mu napišite: “Hej, kako si?” Ako mu se dopadate, ova poruka će biti dovoljna da vam odgovori i nastavi konverzaciju.

Ako ne odgovori, možete da mu pošaljete istu poruku nekoliko dana kasnije, ali samo jednom. Ako i dalje ne odgovara, odustanite od njega.

5. “Da li želiš da upoznaš moje roditelje ovog vikenda?”

Muškarcima je upoznavanje roditelja veoma bitan korak u životu i moguće je da će se preplašiti ukoliko mu pošaljete ovako nešto.

Napišite mu: “Moji roditelji dolaze kod mene za vikend, pa možda neću moći da izlazim.”

Ako pokaže zainteresovanost da ih upozna, možete da mu nagovestite da je uvek dobrodošao ako želi da vam se pridruži. Ako ne pokaže naročito interesovanje, ne očajavajte, jer još nije spreman.

Nadlanu / izvor: 24sata

Foto: yayimages.com

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.