RASKRINKANE: Ružica i Tijana bile u vezi četiri meseca!?

Tijana Ajfon i Ružica Veljković veoma su tajnovite po pitanju svog poznanstva, a kako „Alo!“ prenosi, razlog je to što su pre ulaska u rijaliti bile u emotivnoj vezi. Kako izvor navodi, njih dve su se upoznale preko zajedničkih prijatelja i njihova veza trajala je četiri meseca. U prilog ovim informacijama ide i svađa u vili „Parova“, koja se dogodila pre dva dana.

Naime, takmičari su počeli da zapitkuju Tijanu i Ružicu odakle se znaju, koliko se dugo znaju i šta je po sredi njihovog odnosa, koji je već svima postao sumnjičav. One su izbegavale da daju odgovor, sve dok jedan od takmičara nije pitao manekenku da li su ona i Ružica bile u vezi. Tijana je krenula da izusti odgovor, međutim, Ružica je žustro prekinula, rekavši:

Nemoj da pričaš o tome, nikako ne odgovaraj na pitanja u vezi sa tom temom – uznemireno joj je poručila Ružica, a Tijana je odmah ućutala.

Podsećamo, kada je Tijana Ajfon ušla u rijaliti, netrpeljivost i tenzija između nje i Ružice bila je vidljiva od prvog trenutka. Nekoliko dana nakon Tijaninog ulaska, ušle su u veliku raspravu i pale su teške reči. Ružica je tvrdila da zna razne stvari o Tijani i o tome kako je gradila karijeru u modelingu, dok je manekenka uzvratila istom merom i rekla da odlično zna ko je finansirao Ružičin novi singl, ali su obe detalje zadržale za sebe.

Nakon toga, odjeknula je vest da su njih dve imale seks u kupatilu, a prilikom uključenja uživo Tijana je rekla:

Srećo, neka ljudi znaju šta si radila u WC-u. Pokaži kolena. Podigla si mi suknju i klekla, a ja sam raširila noge i ti si li*ala – obratila se Tijana bivšoj modelsici, a da pikanterijama kraja nema, govori i to što je Ružica to potvrdila. Ružica je u dvorištu vile rekla Matoroj i Jeleni da su jednom imale seks, ali da će detalje sačuvati za uključenje uživo u vilu „Parova“.

Inače, Veljkovićeva je u petak uveče kažnjena jer je u alkoholisanom stanju pokušala fizički da nasrne na Natašu Šaviju.

Nataša Šavija raspravljala se sa Matorom i tom prilikom joj rekla da zna da je ona zaljubljena u Ružicu i uputila joj niz uvreda.

Ti si lezbača. Zaljubljena si u Ružicu i l**eš se sa njom stalno. Koristiš svaku priliku da joj se uvlačiš, ližeš joj d*pe stalno, užas – napadala je Nataša Matoru, međutim, ona nije želela da se upušta u dublju raspravu.

Izvor: Alo