Neraspoložen je, gubi želju za seksom… Da li ovi znakovi ukazuju na PREVARU?

1. Ne javljanje na mobilni

U ovom ludom svetu, ima toliko stvari koje on verovatno radije radi nego što bi ležao sa nekom drugom u krevetu. U ovoj sekundi, mi smo pomislile na minimalno 10 stvari zašto se nije javio na mobilnil. 10 poziva i ceo dan nejavljanja? E to je razlog za zabrinutost, a možda i potragu.

2. Redovni odlasci u teretanu

Uvek postoji mogućnost da želi što bolje da izgleda zbog nove ženske “prijateljice”, ali postoji i velika šansa da mu je dosta neurednog života i posledica piva i loše hrane. Zato uživaj u njegovoj telesnoj transformaciji, dokle god ti ne da uverljiviji razlog da se ovde radi o nečem drugom.

3. Njegov seksualni apetit se menja

Nažalost za sve nas, opadanje seksualne želje sasvim je normalna pojava. Stres, porodične drame, novčani problemi, puno toga može uticati na to. Ako se to tu i tamo događa i vama, nema potrebe odmah pomišljati na najgore. Predloži nešto novo i uzbudljivo.

4. On je neraspoložen

Moramo ti nešto otkriti: i muškarci mogu biti hiroviti i razdražljivi i stalno menjati raspoloženja. I to ne mora biti zbog nekog drugog ili zato što mu nije dobro s tobom. Umesto optuživanja, jednostavno ga pitaj šta se događa i možeš li mu ikako pomoći. Nemoj odmah donositi svoje pretpostavke.

Izvor: Index.hr