MIA BORISAVLJEVIĆ O ELITNOJ PROSTITUCIJI: Kao da su me strpali u zatvor na 10 godina

Mia Borisavljević se nedavno našla u priči o elitnoj prostituciji, što joj je veoma teško palo. Zbog toga, odlučila je da prvi put javno progovori o svemu.

Ona se na samom početku zahvalila voditelju što joj je postavio takvo pitanje jer želi da pred kamerama objasni sve, kako kaže, živa reč je živa reč.

“U takvim situacijama postoji jedan način borbe – angažuješ advokata i tužiš tu osobu. Ovoga puta ću stvarno ići do kraja jer imam osnova i za krivično gonjenje”, rekla je pevačica i opisala kako se osećala kada se priča o elitnoj prostituciji pojavila u medijima.

“Trudim se da napredujem u karijeri, ali nije lako kada napraviš jedan korak unapred i neko te vrati tri koraka nazad. Znaš kako sam se osećala u tom trenutku? Kao kad neku osobu zatvoriš u zatvor na deset godina i da ne može da dokaže da je nevin. Odvratan je osećaj. Ja sam mislila da će moj posao biti samo da pevam, ali definitivno ću morati da se upoznam malo bolje i sa zakonom. No, svako će dobiti svoje jer istina je samo jedna”, poručila je Mia u emisiji “Ami G šou”.

Izvor: Kurir