7 tehnika ORALA koje muškarce dovode do ludila

1. “Obožavam kada se moja devojka igra s mojim testisima tokom oralca. Drži ih u jednoj ruci i povremeno ih malo stisne. Istovremeno stimuliše penisa i testisa totalno me uzbuđuje i zbog toga je orgazam još jači.”

2. “Najdraže mi je kada mi usput masira zadnjicu. Uhvati me s obe ruke dok jezikom lagano kruži po meni. Kada to radi osećam se neverovatno, ne može bolje od toga.”

3. “Volim kada me izaziva pre oralnog seksa. Jednom sam ležao na leđima, a moja devojka se približila mom međunožju i jednostavno gledala moj penis. Provela je dobar minut mirno ga gledajući, a onda je počela usnama kružiti oko njega i dahtati bez da me je uopšte dotaknula. Iščekivanje me je ubilo i zbog toga je trenutak kada je stvarno krenula s akcijom bio fenomenalan.”

4. “Smeta mi kad žena to radi kao da obavlja neki kućni posao, bez volje. Zato obožavam kada moja devojkaprione poslu s osmehom na licu i entuzijazmom. Tako je već napravila pola posla, totalno opustila atmosferu i ludo me napalila, a sve eventualne nelagodnosti odmah se zaborave ako se oboje smejemo.”

5. “Najdraži mi je dobar rad jezikom, bez toga nema dobrog oralca. Osećaj kada jezikom prelazi preko mene je neverovatan, pogotovo kada njime lagano kruži. To me najviše uzbuđuje kod oralnog seksa.”

6. “Super mi je kada moja devojka pre akcije stavi kockicu leda u usta. Osećaj hladnog jezika na mom penisu je neverovatan i totalno pojača čitavo iskustvo.”

7. “Ruke i usta istovremeno u akciji. To me najviše napali. Onaj osećaj kada osetim toplinu njenog jezika i stisak njene ruke. Apsolutno neverovatno, dvostruka senzacija.”

Izvor: zadovoljna.hr