KADA STRAST PREUZME KONTROLU: 7 ubedljivo najboljih vrsta seksa

1. Seks pomirenja
Svi znamo šta se tačno odnosi na seks pomirenja. Iako možda nije najbolje rešenje za probleme, nemojte da se ustručavate da ga ponekad praktikujete u svojoj spavaćoj sobi. Nakon žestoke svađe, seks će biti odličan, emotivan i strastven. Adrenalin koji tada oboje imate u sebi izazvaće u vašem mozgu veliko seksualno uzbuđenje koje će dovesti do povezivanja na jednom vrhunskom nivou. Takođe, nakon seksa verovatno nećete znati zašto ste se uopše posvađali, a bićete i te kako fizički i emotivno povezani.

2. Seks iznenađenja
Pokušajte da ne planirate seks. To znači da jednostavno ne razmišljate o tome, već neka bude kako i kada treba da bude. Najbolje je kada se stvari jednostavno dogode same od sebe. S druge strane, seks iznenađenja može biti i nešto što ćete priuštiti svom dragom kada se najmanje nada. Budite zavodljive i odvažne. Vaše telo u tom trenutku biće mu dovoljan poklon, a vama će i te kakvo zadovoljstvo biti to što ćete ga učiniti srećnim i zadovolj(e)nim. Ali i sebe, naravno.

3. Jutarnji seks
Jutarnji seks, koliko god ga neki ne vole, ima svoje posebne čari. Nema ničeg posebnijeg od toga kada se probudite ujutro pokraj osobe koju volite. Ukoliko taj prizor začinite s malo maženja, dodira, a na kraju i seksom – to će biti jutro koje će na vaše lice izmamiti veliki smešak i zasigurno se tamo zadržati ceo dan.

4. Seks u uniformi ili odeći
Isprobajte neke nove uloge i oživite svoje skrivene želje. Iako vam se možda čini čudno, ovakav seks može biti i te kako strastven i primamljiv. Nemojte da vas bude sramota da obučete uniformu bolničarke, obučete se kao sobarica ili nešto slično. Sve je dozvoljeno. Nijedan muškarac neće ostati ravnodušan kada vas vidi kako pune samopouzdanja vrtite guzom i izazivate ga.

5. Strastveni i ludački seks
U društvu ste, a toliko ste napaljeni jedno na drugo da jedva čekate da se skinete? Gorite od želje da se dotaknete? Ono što sledi kod kuće je strastven, intiman i ludački seks. Tada možete da uzmete stvari u svoje ruke i opustite se do kraja. Ovakav seks može da vas poveže na istom nivou kao i vođenje ljubavi. Savet: zamišljanje seksi scena sa vašim dragim pre nego što dođe do konačne faze, može u vama da pojača nivo uzbuđenja i podstakne jače seksualno zavodoljstvo.

6. Siguran seks
Siguran seks = zaštita. Svi znamo na što se točno to odnosi. Iako vas strasti ponekad mogu odvesti u drugom smeru, uvek imajte na umu to da se zaštitite na pravi način – i od spolno prenosivih bolesti i od (neželjene) trudnoće. Seks i uz dobru zaštitu može biti odličan, a skratiti ćete si muke i zabrinutost ukoliko nešto pođe po krivu.

7. Romantičan seks
Kada ste zaljubljeni, romantični trenuci znače jako puno. To ne uključuje samo romantičan seks, već i dodire, poljupce i milovanja koja su tada baš posebna. Međutim, romantičan seks znači pravo vođenje ljubavi. Upotpunite taj trenutak sa par slatkih stvarčica – upalite mirisnu sveću, otvorite bocu crnog vina, skuvajte večeru za dvoje... Doživljaj će biti potpun, a osećaj fantastičan.

Nadlanu / izvor: stil.kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.