6 SUPER erotičnih poteza u krevetu za užitak do neba

1.Stavite povez oko očiju

Svežite jedno drugome poveze oko očiju i međusobno se skinite. Vrhovima prstiju ili koristeći perce lagano se dodirujte istražujući telo jedno drugome što će vam pružiti ultimativnu ekstazu.

2.Obucite se seksi

Preko nedelje možda ne nosite seksi veš, ali zato vikend začinite izazovnim donjim vešom ili obucite seksi komad koji otkriva malo kože i mami partnera. Možete partnera častiti I spontanim striptizom.

3.Iznenadite ga masažom tamo dole

Odvažite se probati i jednu neočekivanu pa čak i riskantnu igricu – masažu partnerova anusa. Na vrh prsta i na anus stavite malo lubrikanta i prstom lagano kružite unutar anusa. Ovim potezom svog muškarca izbezumićete od ekstaze.

4.Dirajte svoje telo

Senzualno se milujte njegovim penisom između grudi po drugim delovima svoga tela, uzmite njegov prst i dodirnite njime svoju bradavicu,… Zadirkujte ga nudeći mu deliće onoga što sledi.

5.Budite šefica

Recite partneru da legne i zavežite mu ruke. 'Napalite' ga lagano mu grickajući uho pa pređite na ključnu kost, bradavicu, pupak, a zatim se vratite gore i grickajte mu usne. Predajte mu se potpuno.

7.Sve je dozvoljeno – osim ruku

Recite partneru da vam može raditi šta god želi, ali ne koristeći ruke. Tako ćete testirati njegovu kreativnost i iznenaditi se šta sve muški um može smisliti da vas uzbudi bez da vas dira rukama. Pripremite se na uzdahe uživanja kakvo još niste doživjeli.

Izvor: zadovoljna.hr