HOLIVUDSKO BAHAĆENJE U BG-U: Lejdi Gaga striptizeti u gaće stavila 2.000 evra (FOTO)

Ledi Gaga je pre dva dana doputovala u Beograd već prve večeri okusila ječari noćnog života srpske prestonice. Šuškalo se da je došla da izgladi svađu sa verenikom, što joj po svemu sudeći uspeva. Ona je s aerodroma Nikola Tesla, na koji je sletela sa čak 17 kofera, otišla u hotel Hajat, gde ju je sačekao "njen čovek" Tejlor Kin, malo se odmorila i potom otišla u provod.

Pre nego što je izašla u grad pevačica je u apartman, u kojem je prilikom boravka u Beogradu bila smeštena i Bijonse, naručila porciju voća, presvukla se, popravila šminku i otišla u jedan restoran pored Save na pristanište. Pop diva je provokativnim stajlingom privukla poglede prisutnih, a strasti nisu mogli da obuzdaju ni ona ni njen dečko, pa ju je Tejlor u jednom momentu uhvatio za zadnjicu.


Nakon večere, Gaga je poželela lud provod, pa su joj članovi obezbeđenja, koji su iz Srbije, organizovali odlazak u striptiz klubu.

- Ledi Gaga je došla s verenikom, još dve žene i tri telohranitelja. Stigli su oko pola sata posle ponoći, pili su viski i na kraju je račun bio oko 300 evra. Glumac ga je platio zlatnom karticom. Gaga je tražila da dve striptizete igraju samo za nju i na kraju ih je častila sa 500 evra. Iako su u klubu želeli da se fotografišu s njom, ona na to nije pristala - kaže naš izvor koji se našao na licu mesta. Međutim, prema nekim izvorima, Ledi Gaga je striptizeti u gaće ugurala 2.000 evra.

Nakon sjajnog provoda, Gaga se s dečkom vratila u hotel, ali umesto u apartmanu opuštali su se u spa-centru, gde su proveli oko dva sata. Sutradan dugo nije napuštala apartman, a onda su kasno sinoć otišli u jedan restoran u blizini hotela "Jugoslavija", gde su jeli ribu.

Izvor: Kurir

Pogledajte još