Tri koraka da je svaki, ali baš SVAKI put dovedete do ORGAZMA!

Opuštanje

Većina žena ima neku vrsta kompleksa vezanih za svoj izgled ili psihičke barijere zbog kojih ne uspevaju da se maksimalno opuste. Zato je važno da je “razoružate” iskrenim komplimentima i divljenjem koje ćete joj direktno iskazati rečima.

– Obožavam tvoju guzu, kožu, usne, kosu… – mogu biti sasvim dobar početak.

Takođe, osluškujte koja joj atmosfera prija da bi se osećala zaštićenijom i sigurnijom. Ukoliko su to prigušena svetla, uslišite joj želju. Duga predigra s mnogo maženja i ljubljenja ili erotska masaža koju ćete joj priuštiti pre seksa takođe mogu da pomognu.

Stimulacija pravih tačaka

Čak 67 odsto žena priznaje da su bar jednom u životu odglumile orgazam. Pritom je 78 odsto njih to učinilo kako bi izbegle razočaranje partnera, a 25 odsto zato što su imale osećaj da partner nije znao šta radi.

Poznavanje ženskog tela je imperativ u zadovoljavanju. Zato seksolozi podstiču žene da samostalno otkrivaju stvari koje ih uzbuđuju tako što će masturbirati, a da te “okidače” otkriju svom partneru.

Obrada klitorisa

Ovde nije zgoreg da imate na umu dve činjenice – prva, većina žena ne može da dostigne orgazam samo kroz penetraciju, i druga, u ženskom klitorisu se nalazi čak 8.000 nervnih završetaka.

Adekvatna stimulacija klitorisa najbolji je i najjednostavniji put do ženskog orgazma. Ova anatomska “tipka” je pravi vulkan zadovoljstva, ali nije dovoljno da je samo pritisnete da bi “proradila”.

Većina žena uživa u stimulaciji jezikom i kružnim pokretima prstima koji se završavaju u gornjem levom delu klitorisa. Na kraju, važno je da birate poze u kojima je njen klitoris “na dohvat ruke”, odnosno koje omogućavaju paralelnu stimulaciju erogenih zona.

Izvor: Telegraf.rs

Pogledajte još