HOROSKOP ZA 7. JUN: Vage ne ulazite u rasprave, Vodolije čeka prijatna poseta

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Odličan dan za aktivne Ovnove koji planiraju da se angažuju na nekom povećem poslu, u okviru aktivnosti koje bi mogle da za njih znače mogućnost puta u inostanstvo ili saradnje sa strancima. Ne budite nakraj srca zbog komentara Riba, Vodolije ili Jarca na račun vaših planova i odluka.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Danas bi trebalo da rešite pitanje dugova ili nekih drugih finansijskih obaveza. Tranzit Meseca preko Vodolije čini vas uzdržanim u poslovnim odnosima. Bilo bi dobro da budete što je moguće racionalniji i da ne dozvolite da vas bilo ko iznervira ili provocira. izražaja.Pokušavate da se priviknete na nove uslove rada.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Tranzit Meseca preko Vodolije podstiče kod vas želju da uradite nešto što malo ko očekuje od vas a što ste vi već duže vreme planirali da uradite.Saradnja sa ženama ide vam od ruke bolje nego sa kolegama. Što je manje ljudi upoznato s novim projektom, to bolje po vas.Pokušavate da se prilagodite na neku novu situacije.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Ne očajavajte ako ne budete naišli na razumevanje nekog Bika ili Vage ili nekoga u koga inače imate veliko poverenje a ko vam je obećao pomoć. Osobe koje cenite mogu da mnogo toga učine za vas.Nedostaje vam pažnja osobe koja vam je do nedavno bila desna ruka u poslu.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Danas imate priliku da u razgovorima sa bliskim saradnicima raščistite neke dileme ali se pitate da li će biti iskreni prema vama. Od mnogih zavisi vaš status a vi se ne trudite da pridobijete njihovu naklnost, ostavljate utisak osobe koja izuzetno drži do sebe.Finansijska situacija počinje polako da se stabilizije.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Posao koji obavljate ne možete završiti sami i dobro znate kome možete da verujete. Veoma ste zauzeti, naročito obavezama koji imaju veze sa javnošću za koje vam se moge naći pri ruci jedan Škorpije ili Riba a savete Strelca ili Vodolije uzmite sa izvesnom rezervom čak i ako znate da vam žele dobro.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Jedan od boljih dana ako znate šta želite, imate koncepciju i spremni ste da se maksimalno potrudite da biste uspeli u onome što ste planirali. Nepotrebno ulazite u rasprave po nekom za vas bitnom problemu koji biste mogli lako da rešite uz malo dobre volje. Tranzit Meseca preko Vodolije donosi vam dobre mogućnosti.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Sa iskusnom osobom koja je prisutna u medijima možete da porazgovarate o novom projektu.Bilo bi dobro da, ako tražite posao, prihvatite neki honorarni koji će vam ponuditi verovatno neki Rak ili Lav a tiče se saradnje sa privatnom firmom ili u okviru privatnog projekta u koji nećete morati da uložite mnogo novca.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Dan je nije baš tako povoljan za zaključenje ugovora, novog posla i za igre na sreću. Ako rešavate pitanje nekretnina, uz pomoć mlađe osobe možete lako doći do rešenja.Neko će vam dati konkretan predlog koji ćete rado prihvatiti. Osećate potrebu za proširenjem kruga saradnika.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Želite da što pre započnete realizaciju novog posla. Moguć je vrlo konstruktivan razgovor sa Blizancima ali će vas moguće i prilično nervirati jer je Merkur retrogradan u ovom znaku. Imate mnogo planova i mnogo obaveza zbog čega možete prevideti nešto veoma značajno a tiče se posla koji treba da obavite o roku. Moguća je dobra saradnja sa Jarcem i Škorpijom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Ne oklevajte ako treba da donesete odluku u vezi sa novim poslom. Možete biti prijatno iznenađeni nečijom posetom, moguće osobe koja je spremna da uđe u rizičan posao sa vama ali kako bude razgovor tekao tako ćete i vi sve više imati potrebe da date na znanje šta mislite, s toga izbegnite rasprave Venera u Lavu donosi nove izazove.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Dobijate priliku da nekome date na znanje da ne može da vam nameće svoju volju. Upravo ta osoba vam se može naći pri ruci kod rešavanja važnog problema sa kojim ne možete sami da izađete nakraj i za koji vam je potrebna podrška kolega. Nije povoljan dan za konfrontaciju ni sa kim.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još