NEPAŽNJA MOŽE DA IZAZOVE SLEPILO: Neočekivane opasnosti seksa

SLEPILO
Visoki krvni pritiska može uzrokovati privremeni gubitak vida, a sperma u očima može izazvati konjuktivitis. Preintenzivan orgazam može oštetiti i vid. Iznenadna navala krvi i sužavanje krvnih žila povećava pritiska i može da dovede do pucanja kapilara u oku. Takođe su moguće i zaraze polno prenosivim bolestima kao što su hlamidija i gonoreja, ali u izuzetno retkim slučajevima.

PAKAO U "ZEMLJI ČUDA"
Parovi koji vole da začine svoj seksualni život ponekad znaju i da se zaigraju. Dešava se da lekari budu apsolutno šokirani stvarima koje nalaze u telima svojih pacijenata. Ključevi od kola u anusu, baterijske lampe, viršle i čak, jednom, glava Barbike

PARALIZA
Ljubavni ugrizi su veoma opasni. Na Novom Zelandu jedan muškarac je toliko jako zagrizao da je krvni ugrušak uzrokovao paralizu u levoj ruci njegove partnerke

PUCANJE BUBNE OPNE
Osim gubitka vida tokom strastvenih igrica moguće je i oštećenje sluha, što dokazuje kineski par koji se toliko strastveno poljubio da je od pritiska ženi pukla bubna opna! Ženi se sluh, srećom, vratio nakon dva minuta.

PRELOM PENISA
Pazite se prebrzog izvlačenja, grube igre u krevetu mogu da dovedu do veoma bolne povrede. Najčešće se dogodi kada se penisom udari u butinu.

Nadlanu

Pogledajte još