HOROSKOP ZA 21. JUN: Ovnove čeka naporan dan, Devica obnavlja važne kontakte

OVAN (21.3.- 20.4.)

Naporan dan za nervozne, nestrpljive predstavnike vašeg znaka jer Sunce menja znak, ulazi uveče u Raka. Želite da budete sigurni da ste uradili ono što je za vas najbolje ali ste previše ambiciozni i okupirani pomalo nerealnim planovima da bi se sve odvijalo bez problema. Jedan Lav ili neki Strelac pokušaće da vam pomognu da se odlučite u vezi sa novim poslom.

BIK (21.4.- 21.5)

Oslanjate se na infromacije koje dobijate od poznatih osoba i od onih u koje imate veliko poverenja. Imate jasno zacrtan cilj ali vas neko stalno u tome ometa. Moguće da biste uz promenu stava uspeli da se dogovorite sa pretpostavljenim oko bitnog pitanja koje se tiče vašeg statusa. Trudite se da dobijete novo radno mesto.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Trudite se da uradite ono što odavno želite. Imate način kako da dožete do potrebnih informacija. Nekome je veoma bitno da zna šta vi mislite o zajedničkom projektu. Imate način kako da se opravdate pred nekim ko je imao u vas bezuslovno poverenje. Ne ulazite u raspravu sa Škorpijom ili Jarcem.

RAK (22.6. – 22.7.)

Mesec u večernjim satima ulazi u vaš znak i donosi ambicioznim Rakovima novu energiju i mogućnost da dođe do nekih značajnijih promena. Ne bi trebalo da budete previše sigurni u sebe, naročito ako ste bili spremni da upustite u rizičan poduhvat. Verujete u dobronamernost jednog Bika.

LAV (23.7.- 22.8.)

Želite da se sretnete sa nekim vatrenim znakom i intuicija vas vodi ka Ovnu ili drugom Lavu. Blizanci su vam odani ali vi niste naročito taktični sa njima, naročito ne sa majskim Blizancima. Verujete u mogućnost obnove saradnje sa jednim Rakom ili nekim Bikom. Mogući su poveći dobici u igrama na sreću.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Ulazak Sunca u znak Raka donosi mogućnost obnavljanja nekih važnih kontakata. Danas biste mogli imati neke vanredne izdatke, posebno u vei sa nekim putem ili sa plaćanjem nekih zaostalih dugova. Verujete da možete da se upustite u nov posao sa jednim Lavom samo ako bi vam pružio šansu. Moguća saradnja sa Škorpijom.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Venera, vladalac vašeg znaka u Lavu uz Jupiter to će vam doneti neke nove mogućnosti u vezi sa proširenjem saradnje sa jednim Bikom, Lavom ili Strelcem. Nekome je veoma bitno da vam dokaže da je u vezi sa bitnim pitanjem bio u pravu. Trebalo bi da na mudriji način rukujete novcem.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Imate jasno zacrtan cilj ali danas bi neko mogao da vam pokvari račune ili bi mogao da vas pozove da sarađujete na projektu koji vam se neće dopasti. Imate na koga da se oslonite, moguće na Jarca ili Bika. Verujete da ste na pravom putu da se pomirite sa Jarcem ili Rakom. Nemojte se nervirati ako vas Lav bude kritikovao.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Umetnički projekti ili poslovi u domenu sporta donose dosta zadovoljstva i sposobnsot da se maksimalno posvetite nečemu što vam predstavlja veliko zadovoljstvo. Imate način kako da uđete u neke nove poslove, mnogo lakše nego što ste pretpostavljali, moguće uz pomoć jednog Raka, Riba ili nekog Lava.Očekuje vas izuzetno lepa zarada.

JARAC (22.12.- 20.1.)

Ulazak Sunca u večernjim satima u Raka donosi vam nove mogućnosti u partnerskim odnosima. Dobićete priliku da se vidite sa nekim koga dugo niste sreli a potencijalno je vaš budući saradnik.Na vašu direktnost neko će odgovoriti lukavošću i moguće da će vas nadmudriti.Mnogima od vas je potrebno mnogo više pažnje od strane kolega ili neka vrsta uvažavanja.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Potrebni su vam dobri saveti, dobra organizacija posla i malo više samopošotvanja. Neko je uspeo da vas pokoleba u vašoj sigurnosti moguće neko ko ima visoke standarde i druženje sa tom osobom donosi vam stres. Spremni ste da u sebe ulažete i sada pokušavate da se iskažete na najbolji način. Dobro stanje na bančinom računu je za vas najbolja rehabilitacija.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Tranzit Meseca donosi vam mnogo novih mogućnosti na planu realizacije vaših želja.Verujete da ćete moći da se posvetite osobi sa kojom imate mnogo dodirtnih tačaka. Trudite se da dobijete šansu o kojoj ste maštali. Ako ste u zrelim godinama, postoji mogućnost da dobijete posao u inostranstvu ili u nekoj stranoj firmi.

Izvor: conopjanews

Pogledajte još