NAJBOLJI DRUG ILI: Kako da provališ da li se ortak loži na tebe

Ukoliko vam se sviđa momak s kojim se u drugarskom fazonu, ali niste sigurni kako se on oseća, ovo su signali koji će ga razotkriti. Takođe, ukoliko sumnjate da se neki vaš prijatelj potajno “loži” na vas, a vi niste zainteresovani, evo na šta treba da obratite pažnju.

Raspituje se o momcima s kojima se viđate

Jedno je ako vas pita kako vam je bilo na sinoćnjem “sudaru” ili da li postoji neko poseban u vašem životu, a sasvim nešto drugo ako krene da se raspituje o tome kakav je, šta osećate prema njemu, kada ćete se ponovo videti i slično.

Drugi misle da vam je on dečko

Sasvim je dovoljno da makar jednom od nekoga čujete da je na prvi pogled pomislio da vam je on dečko, a ne prijatelj. Vaš drugar očigledno šalje baš takvu vibraciju.

Družite se kao par

Stalno se družite nasamo, a kad bolje razmislite, radite sve stvari kao pravi parovi: idete zajedno u bioskop, na večere, izlete…

Fizički dodiri

Oni su postali sve češći, posebno zagrljaji, koji postaju duži i strastveniji.

Ne spominje druge žene

Za njega, druge žene zapravo ni ne postoje. Nije li vam čudno da pored toliko solo devojaka, on nikako da nađe neku koja mu odgovara?

Stalno se čujete

Nekada ste se čuli jednom dnevno ili nedeljno, a sada se dopisujete po čitav dan i to uglavnom na njegovu inicijativu.

Sve pamti

Kad vam je težak dan, on tačno zna šta će vas oraspoložiti, jer ste mu to jednom davno napomenuli. Jednostavno, sve što kažete za njega ima značenje, jer vi sami njemu mnogo značite.

Nadlanu / izvor; index.hr

Pogledajte još