Humoristička serija Vanje Bulića na Košavi

BEOGRAD, 23. januara 2007. (Beta) - Humoristička serija "Javlja mi se iz dubine duše" po scenariju Vanje Bulića počeće premijerno da prikazuje televizija Košava od subote 3. februara.
Glavni likovi Bulićevog sitkoma su bivša folk pevačica sada Proročnica Ruža koju igra Nada Blam i Dejan Lutkić kao njen menadžer i dečko Duško, vlasnici Agencije za proricanje sudbine, proizvodnju i promet specijalnih materijala.

Policajci na lovu u mutnom, novokomponovani biznismeni, propali ljubavnici i drugi likovi žele da reše životne probleme posetom Agenciji, u koju dolazi i Mala Ruža (Mina Lazarević), koja će kasnije preoteti dečka Proročici.

Od živopisnih likova tu su Ružin bivši menadžer koji želi da je vrati na Ibarsku magistralu, čistačica Rosa koja stalno uvodi red u Agenciju, te Duškova bivša devojka sa ratišta koju je ostavio u drugom stanju.

Ostale uloge tumače Vesna Stanković, Ivan Bekjarev, Dragana Mrkić, Raka Radojković, Lepomir Ivković, Jadranka Selec, Miloš Timotijević, Biljana DJurović, Marko Živić i drugi.

Predviđeno je da se u svakoj epizodi pojavi i po jedna estradna ličnost, poput Goce Tržan, Dragana Kojić-Kebe, Igora Starovića, Saše Dragića i DŽimija Barke.

Svojevremeno autor televizijske emisije "Crni biseri", Bulić je bio koscenarista filma "Lepa sela, lepo gore" (1996), a napisao je i seriju "Drugo stanje" emitovanu 2005. godine na BK televiziji, i "Javlja mi se iz dubine duše" krajem snimanu iste godine.

Televizija Košava emitovaće od 20.00 svake subote 18 epizoda u trajanju od 23 minute serije "Javlja mi se iz dubine duše" produkcijske kuće "Prizor".

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.