KO IH JE PROKLEO Tragične sudbine učesnika talent i rijaliti programa

Amel Ćurić pobednik ovogodišnjeg "X Factor Adria"

(old_image)

Prošao sa lakšim povredama iako je BMW-a koji je vozio gotovo uništen u direktnom sudaru koji se dogodio u mestu Bjeliš kod Olova. U njega je udario Passat kojim je upravljao vozač u pratnji potpredsednika Republike Srpske Ramiza Salkića. U autu su se u trenutku nesreće nalazile i njegova devojka Jelena Čabarkapa i njena sestra, koja je prebačena u sarajevsku bolnicu zbog teških povreda . On je ostao nedostupan za komentare

Stevan Kojić ("DNK") - Smrskao ženi 16 rebara i lobanju pred dvoje dece!

Žaklina i Stevan Kojić

(old_image)

Stravično ubistvo koje je uznemiro Srbiju.Stevan Kojić koji je sa suprugom Žaklinom učestvovao u emisiji “DNK“ na TV Pinku sumnjao da deca koja je rodila Žaklina nisu njegova, ali analiza DNK pokazala je suprotno. Nakon emisije u kojoj su učestvovali Stevan je rekao da će se razvesti od supruge, ali ju je pretukao do smrti.

(old_image)

Filip Kapisoda ("VIP Veliki Brat") - Pucao devojci u glavu

Poznati maneken Filip, nakon učešća u “Velikom Bratu“ 2010. godine usmrtio je svoju devojku Kseniju Pajčin, a potom i sebe. Njihova veza bila je veoma burna, ali posle svakog raskida pevačica mu se vraćala.

(old_image)


Zorica Lazić, Stevan Zečević i Elmir Kuduzović ("Veliki Brat") - Poginuli u saobraćajnoj nesreći

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Obrenovac–Šabac poginuli su Zorica Lazić (24), Elmir Kuduzović (26) i Stevan Zečević (24), bivši učesnici serije "Veliki brat". Vladimir Sarić, koji se nalazio sa njima u automobilu, lakše je povređen.

(old_image)

Antal Skendžić ("Veliki Brat") - Ubio majku

Antal Skendžić, učesnik “Velikog brata", uhapšen je 2007. godine zbog sumnje da je kuhinjskim nožem ubio svoju majku Rozaliju (48)! Nesrećna žena preminula je na licu mesta, a Antal je ostao upamćen jer je u „Velikom bratu" javno priznao da je homoseksualac. On je priveden i određen mu je pritvor.

Pogledajte još