6 stvari koje muškarac radi SAMO ako je ozbiljan u vezi

1. Pita za ONU stvar
Ako si imala razgovor za posao oko kog si bila nervozna ili zakazano kod lekara kog si se plašila, ili samo nešto što si jednom spomenula, a on se seti da te nazove i da proveri kako je prošlo, to znači da ozbiljno shvata vašu vezu.

2. Objašnjava zašto se nije javio

Prošli su sati otkako si ga zvala, ili nije odgovorio na poruku. Ako si mu tu samo za “one stvari” neće ga biti briga za to, ali ako mu je zaista stalo, izvinjavaće se i objašnjavati zašto je propustio da se javi!

3. Nudi se da pomogne
Bez obzira na to koju tešku obavezu imaš, on uvek trči i nudi se da pomogne? Muškarci nisu inače toliko voljni da rade kućne obaveze, osim ako im nije zaista stalo do žene.

4. Planira unapred

Ako si mu samo zabava, neće ga zanimati ništa dalje od nedelju dana unapred. Ali ako ga čuješ da priča o zimovanju u sred leta, to znači da ima ozbiljne planove sa tobom!

5. Stalo mu je do tvoje karijere

Ako dolazi sa predlozima koji mogu da ti pomognu da napreduješ na svakom planu, pa i poslovnom, to znači da planira da ostane u tvojoj blizini.

6. Hvali se tobom

Da nije ozbiljan, ne bi rekao nikome ni da postojiš, ali pošto mu je zaista stalo, biće ponosan na tebe i upoznavaće te sa ljudima do kojih mu je stalo i ispričaće im sve o tebi i tvojim dostignućima.

Nadlanu / T.D.