HOROSKOP za 3. avgust: Ovnovi budite oprezni, Rakovi imaju šansu za saradnju sa Vagom, a vi?

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
Budite oprezni u radu sa Rakom, Bikom, Vagom, Jarcem.Mogući su problemi u sferi finansija jer se ne odvija sve onako kako biste želeli. Verujete u mogućnost nalaženja rešenja za problem sa jednim Lavom koji je voljan da u nečemu popusti.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS
Moguć je susret sa nekim ko vam nije naročito drag ili sa kim ne možete da uspostavite tako lako saradnju kako biste želeli.Tranzit Meseca donosi neke nove mogućnosti na poslovnom planu, posebno kada je u pitanju osoba koja se bavi umetnošću,medicinom ili farmaicijom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Budite tolerantniji prema Lavu ili Jarcu koji očekuju od vas više pažnje. Jedna Vodolija vas uverava da po mnogim pitanjima niste u pravu. Ne ulazite u raspravu sa Ovnom koji ne pokazuje prema vama dovoljno razumevanja.Verujete u mogućost nastavka saradnje sa Škorpijom.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Trudite se da nađete nekog u koga biste imali poverenja i ko bi mogao da vam pomogne da nađete adekvatan posao koji bi vam u potpunosti odgovarao ili neki na kome biste bili bolje plaćeni. Imate mogućnost da obnovite poslovnu vezu sa Vagom ili Bikom ali vi ne želite da napravite prvi korak.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Trudite se da nađete nekog u koga biste imali poverenja i ko bi mogao da vam pomogne da nađete adekvatan posao koji bi vam u potpunosti odgovarao ili neki na kome biste bili bolje plaćeni. Imate mogućnost da obnovite poslovnu vezu sa Vagom ili Bikom ali vi ne želite da napravite prvi korak.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO
Odnosi sa inostranstvom se komplikuju jer ne znate kako da se postavite prema nekome ko vas pomalo potcenjuje ili smatra da niste spremni na kompromis. Razmislite, da nije možda u pravu.Dobijate vest od Raka koji vi mogao da vam pomogne da donesete važne odluke.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Potrebno je da se priviknete na neke nove okolnosti koje vam ne idu u prilog i da se prilagodite na nove uslove rada. Verujete da možete da uklopite u novi tim saradnika ili u neki nov kolektiv, radnu sredinu u kojoj mogu vaše sposobnosti da dođu do izražaja. Preosetljivo reagujete na nečiju kritiku.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Mesec u Ribama može doneti neke nove ideje koje će vam omogućiti da iskažete svoje kreativne sposobnosti. Verujete da možete da započnete neki nov posao samostalno ali bi bilo bolje da se orijentišete na rad sa onima koji su mnogo zreliji ili sposobniji, iskusniji od vas.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
Rođeni počekom znaka mogu biti pod stresom ako ne budu mogli da reše problem koji vas već duže vreme opterećuje. Imate priliku da se sretnete sa nkim ko bi mogao umesto da vam pomogne, da vas destabilizuje a to vam nije potrebno. Ne bi trebalo da dopustite sebi da vas obuzme malodušnost.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
Odgovara vam tranzit Meseca preko Riba jer vas čini sklonim da pokazujete empatiji prema onima koji to očekuju od vas a to će vam pomoći da ostvarite dobru komunikaciju sa onima koji su vam važni. Imate priliku da se sretnete sa onima koji vam mogu pomoći da započnete nov posao.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Naglašena astrološka kuća posla vam donosi mnogo novih poslovnih mogućnosti i danas biste mogli uspostaviti dobru komunikaciju sa jednim Ribama, Rakom ili Devicom. Verujete da će jedan Ovan biti dovoljno kooperativan da vam pomogne da se snađete u jednoj, za vas, sasvim novoj situaciji.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
Spremni ste da sledite svoje ideje i da sebe istaknete na način na koji to vama odgovara. Često menjate stavove i raspoloženja ali ne odstupate od svojih ciljeva čak iako to od vas zahteva da se odreknete nečega ili da napravite u afektu loš izbor. Nemojte se previše nervirati zbog kritike koju dobijate od jednog Raka.

Nadlanu / izvor: conopljanews

Pogledajte još