ŠIFRA U.N.C.L.E. OD SUTRA U BIOSKOPIMA

Radnja je smeštena na početak 1960-ih, u najhladnije vreme Hladnog rata. Šifra U.N.C.L.E. donosi priču o agentu CIA-e Napoleonu Solu i KGB-ovom agentu Iliji Kurjakinu koji su primorani ostaviti po strani svoje nesuglasice kako bi se udružili u zajedničkoj misiji zaustavljanja tajanstvene međunarodne zločinačke organizacije koja je usmerena na destabilizaciju moći pomoću nuklearnog oružja i tehnologije.

Jedini trag koji ovaj neobičan dvojac ima je ćerka nestalog nemačkog naučnika, koji je ključan za ubacivanje u zločinačku organizaciju. Agenti se nalaze i u trci s vremenom jer moraju da ga nadju što pre kako bi sprečili svetsku katastrofu.

Armi Hamer i Henri Kavil Org igraju ovu dvojicu tajnih agenata dok im se pridružuje i prelepa Alisija Vikander kao vatrena britanka. Svako od njih vuče teret prošlosti koji ih progoni, a prošlost ih je na kraju spojila u sadašnjosti.

Pozivamo Vas da nam se sutra sa početkom u 19.00h pridružite na specijalnoj premijeri filma “ Šifra U.N.C.L.E.” u bioskopima Cineplexx u Beogradu I Kragujevcu a u okviru manifestacije Mens Night! Uz savršen film pripremili smo Vam i mali koktel gde ćete moći da probate specijalitete iz kuhinje italijanskog restorana Pasta Bar (Cineplexx Ušće) i da se okrepite uz Grants viski, kao i mogućnost da osvojite zanimljive poklone iz filma.

KARTE SU VEĆ U PRODAJI! POŽURITE!

U ovoj zanimljivoj animaciji pružamo Vam priliku da upoznate ovu smrtonosnu trojku (ili bar onaj deo koji smete da upoznate) a ostatak vas očekuje u bioskopima!

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.