fbpx

ZAŠTO SE HVALIŠ: Seka Aleksić nam nabija na nos svoje bogatstvo

Severina je patentirala #volimštosevolimo, a Sekin zaštitni znak, tačnije haštag, preti da postane #stonogadabudem.

Pevačica ovim aludira na broj cipela koji poseduje, što je nemoguće ne primetiti čim otovorite njene profile na društvenim mrežama sa kojih nas zapljuskuje skupocenim modnim komadima.

Pratioci su je više puta napadali zbog ovakvih poteza, a na jedan od poslednjih Aleksićeva je uz novu fotografiju odgovorila:

"Evo još jedna i još milion fotkica iz mog garderobera, da malo dignem pritisak ovim nebitnim idiotima koji pišu gluposti ispod ovakvih fotkica! Iskreno, strašno sam se potresla, ne znam da li sledeća da bude #black ili #brown varijanta?!"

Ni neke javne ličnosti nisu se suzdržale da prokomentarišu ove gestove, a jedan od njih bio je i plesač Aleksandar Josipović čija je izjava o mercedesu koji je Seka dobila na poklon podigla veliku prašinu u javnosti.

Ovakvi komentari publike svakako ne čude, s obzirom na to da je pevačicino ponašanje prilično kontradiktorno.

Tokom cele karijere, u svojim izjavama i blogovima, Seka naglašava da je odrasla u siromaštvu i da se toga ne stidi. Propagira važnost nematerijalnih stvari i akcenat stavlja na duhovne vrednosti. Ako uzmemo sve to u obzir, ne možemo a da se ne zapitamo čemu ovo?

Svima je jasno da estradna zvezda poput nje ima dovoljno sredstava da se oblači u najskupljim prodavnicama, vozi papreno skupe automobile, i živi u raskošnoj vili. Čemu potreba da se time svakodnevno hvali u državi u kojoj se za prosečnu platu ne može kupiti ni štikla Kristijan Lubutan cipele?

Seko, znamo da imaš, ali čemu preterano i bespotrebno hvalisanje? Jer drugu poentu ovakvih slika zaista ne vidimo.

#alma #nude #givenchy #myhome #love #fashion #ilovefashion #amazing #fabulous #SekaAleksic #stonogadabudem

A photo posted by Seka Aleksic (@seka_aleksic) on

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.