Žurka TV Košave povodom nove serije

BEOGRAD, 26. januara 2007. (Beta) - Povodom početka emitovanja nove humorističke serije "Javlja mi se iz dubine duše", Televizija "Košava" priredila je u četvrtak uveče žurku u restoranu "Mihajlovac" na Banovom brdu.

Autori serije, scenarista Vanja Bulić i direktor produkcije "Prizor" Rade Vukotić, dočekivali su novinare, brojne poslovne prijatelje, ali i estradne ličnosti koje gostuju u pojedinim epizodama sitkoma o "Agenciji za proricanje sudbine, proizvodnju i promet specijalnih materijala".

"Gostujući glumci" u seriji, vođa pop grupe "Luna" Čedomir Rajičić (alias Čeda Čvorak) i pevač Igor Starović, pojavili su se da podrže Nadu Blam, Dejana Lutkića i Minu Lazarević, koji u seriji glume trijumvirat oko kojeg se okreće biznis proricanja sudbine lakovernima.

Direktorka marketinga "Košave", Vera Marjanović, rekla je gostima da očekuje da će "Javlja mi se iz duše" biti važan korak njene televizije da opravda dobijenu nacionalnu frekvenciju i dođe u vrh gledanosti.

Bulić nije propustio da se okrene ka suprotnoj polovini sale u kojoj su bili redovni gosti "Mihajlovca" i najavi im premijerno prikazivanje serije od subote, 3. februara.

Uz bogat švedski sto, goste je zabavljala raspoložena i nasmejana pevačica Ceca Slavković i njen prateći bend, s repertoarom domaćih i stranih balada iz 1980-tih godina.

Pogledajte još