ISTINA JE, RAZVODIM SE OD SONJE: Aca Lukas priznao sve

Pevač Aca Lukas i definitivno se razvodi od svoje dosadašnje supruge Sonje Vuksanović. Kako se navodi, između para je bilo sve češhih nesuglasica, pa su odlučili da se rastanu i podnesu papire za razvod braka, prenosi “Alo!”.

Istina je! Ne komentarišem dalje privatan život – rekao je pevač za ovaj dnevni list povodom informacije da se razvodi.

Navodno, Sonja i Aca se već neko vreme svađaju. Oni su nekoliko puta pokušali da spasu svoj brak, ali su na kraju odlučili da svako krene na svoj stranu.

Sve češće su se svađali, čak oko najmanjih sitnica. Umorili su se oboje od toga, pa su kao razumni ljudi seli nedavno i porazgovarali. Tada su se dogovorili da je najbolje da se razvedu i da svako krenu svojim putem. Bez uvreda i iznošenja prljavog veša u javnost Vuksanovići su podneli papire za razvod, i nadaju se da će se to što pre rešiti. Razvod će svakako biti sporazuman. Nije lako ni Aci, ni Sonji , sada prolaze kroz težak period, ali moraju da jaki i razumni zbog deteta koji imaju – rekao je izvor blizak paru koji je naveo da se Lukas odselio:

Lukas ne žive u stanu u kojem je živeo sa još uvel zvaničnom suprugom. Nakon što su odlučili da se razvedu, on je spakovao kofere i odselio se u drugi stan. Kako ne žive skoro oko mesec dana zajedno, Aca svaki slobodan trenutak koristi da ode i poseti Viktoriju – navelo je ovaj neimenovani sagovornik.

Izvor: Telegraf/Alo

Pogledajte još