fbpx

KRVAVA NOĆ U BG: Autom pokosio tri žene

Tri ženske osobe povređene su kao pešaci oko 20.40 časova u Ulici Braće Gavrilovića u Boljevcima, rekla je Macura.

Devojka stara oko 24 godine zadobila je prelom potkolenice i razderotinu glave, a prevezena je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, istakla je portparol Hitne pomoći.

Žena stara oko 32 godine zadobila je razderotine glave i potkolenice, a predata je neurohirurgu i ortopedu, dok je devojka stara oko 25 godina negirala tegobe i stresogeno je reagovala, pa nije ni vožena u bolnicu, kazala je Macura.

Mladić star oko 25 godina upao je u rupu oko 20.45 časova u Ulici Omladinskih brigada i zadobio je povrede grudnog koša i butne regije, a prevezen je u KBC Zemun, rekla je portparol Hitne pomoći.

Mladić star oko 16 godina u udesu oko 22.25 časova u Ulici Starine Novaka kod Tašmajdanskog parka zadobio je povrede glave i potres mozga, povredu butine, a prevezen je u Urgentni centar, istakla je Macura.

Muškarac star oko 27 godina, vozač motora, oko 23.20 časova u Ruzveltovoj ulici zadobio je oguljotinu kolena i povredu grudnog koša, a prevezen je u Urgentni centar, kazala je portparol Hitne pomoći.

U udesu oko 20.45 časova u Bulevaru oslobođenja povređen je muškarac star 31 godinu, vozač, koji se žalio na povrede glave i butine, ali je odbio da bude prevezen u bolnicu, dodala je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 99 intervencija od kojih 23 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Nadlanu / izvor: B92

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.