HOROSKOP ZA 4. SEPTEMBAR: Bik pokreće nov posao, a Škorpije će imati super dan

OVAN (21.3.- 20.4.)

Mesec se sprema da uđe u Blizance i da vam donese neku novu energiju, potrebu za komunikacijom, putovanjima. Moguće da planirate odlazak za inostranstvo ili bar neki razgovor koji bi mogao značiti obnovu saradnje sa strancima. Imate sjajnu parespektivu na poslu ukoliko govorite strane jezike. Verujete da ste na pravom putu da rešite jednu dilemu u vezi sa poslom, možda da promenite poslodavca.

BIK (21.4.- 21.5)

Ovo je jedan od onih dana kada hvatat zalet za nove poslove, kada pokušavate da organizujete svoj život onako kako vama odgovara. Ako ste rođeni početkom znaka, trebalo bi da obnovite kontakte sa strancima ili sa jednim Lavom u znaku ili podznaku. Ako ste roženi krajem znaka, neko će pokušati da posreduje između vas i jednog Jaraca kome ste i teko potrebni kao saradnik.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Mnogo ste moćniji nego što mislite. Mnogi vam zavide, misle da imte „leđa“ da vas neko „gura“. Niko ne vidi vaše napore, energiju koju ulažete da biste uspeli. Ne obazirite se na mišljenje okoline idite svojim putem, stići ćete daleko. U tome vam pomaže neko ko vas dobro razume i shvata. Jupiter i Sunce u Devici su u napetom aspektu večernjim satima sa Mesecom u vašoj kući ličnosti. Ne odustajte od svojih planova.

RAK (22.6. – 22.7.)

Ne bi trebalo da posustanete u onome što radite. Imate cilj pred sobom i uz pomoć rođaka iz inostranstva, ostvariće vam se želje. Ako planirte neki ozbiljan razgovor ili posao sa Bikom ili Vagom, moraćete da taktizirate da biste uspeli u onome što želite jer jedno drugom namećete svoju volju. Oni koji se bave privatnim biznisom, posebno umetnici i trgovci mogu zaključiti dobar ugovor.

LAV (23.7.- 22.8.)

Nemojte dopustiti da vas neko demorališe. Nalazite se između dve vatre, one koju ste sami potpalili i želite da vidite kako gori ali joj nešto naročito ne dodajete pogonsko sredstvo. Ponašate se kao neko ko posmatra svoj sopstveni život i mnogo se zbog toga ne uzbuđuje. S druge strane su vaše lične ambicije za koje niste sigurni da ćete biti u stanju da ostvarite.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Naglašeno je astrološko polje posla i karijere zbog čega ćete biti verovatno spremni da uđete sa mnogo žara u nove poslovne aranžmane. Kako je Mesec u Biku i Blizancima što vama savršeno odgovara kada je u pitanju nov projekat i to dobro plaćen, više ste nego zadovoljni razvojem situacije.Ne bi trebalo da budete previše principijelni kada je u pitanju saradnja sa jednim Blizancem ili Rakom.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Bilo bi bolje da ne isterujete pravdu ma koliko da ste u pravu jer ćete verovatno morati da se raspravljate sa jednom Devicom, Ovnom ili Blizanciam oko nečega što biste najradije izbegli. Trudite se da niko ne primeti koliko vas toga nervira u radu sa dugogodišnjim kolegama. Susret sa Jarcem koji će vam dati korisne savete. Niste ni svesni kakv utisak ostavljate na saradnika kome ste velika simpatija.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Verujete da možete da vladate situacijom, posebno kada je u pitanju zajednički posao sa jednim Rakom. Želite da se dogovorite sa Vodolijom oko nečega što bi moglo da ima, ako se ne realizuje, manje više negativne posledica na vaš budžet. Trebalo bi da se sretnete sa Vagom i ugovorite saradnju na duži rok.Finansijska situacija bi mogla da se pomalo popravlja pod uticajem dobrog saradnika.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Dobijate pozive sa više strana u vezi sa mogućim nastavkom saradnje a jedan Jarac vam nudi posao sa strancima pod odličnim okolnostima. Najradije biste se negde sklonili u zavetrinu i verovatno priželjkujete manje odgovoran posao, ali teško da ćete postići dogovor u vezi sa tim. U stvari vas nešto iz privatnog života prilično opterećuje zbog čega niste sposobni da se uključite u neke nove poslove.

JARAC (22.12.- 20.1.)

Naglašeno astrološko polje karijere donosi vam mogućnost susreta sa nekim ko računa na vašu podršku i ko će vam se svakako naći pri ruci ako poželite da započnete nov posao. Trudite se da date na znanje šta očekujete od pretpostavljenog ali on kao da nema mnogo sluha za vas.Ne bi trebalo da budete previše spori i neodlučni kada je u pitanju nov projekat, možete biti veoma uspešni samo ako budete istrajni.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Dan pun neizvesnosti, naročito kada su u pitanju finansije. Poslovni partner je svojeglav a vi još više. Ne dozvoljavate nikome da vas tretira na način koji je ispod vašg dostojanstva.Spremni ste i prešete preko nekih njegovih propusta ali postavljate i svoje uslove za nastavak saradnje ali pod vašim uslovima.Moguće je rešavanje pitanja nekretnina uz pomoć jednog Bika.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Imate jasan i čvrst stav po mnogim pitanjima. Mnogi vas doživljavaju kao osobu koja je previše tolerantna prema mnogima koji to ne zaslužuju. Možete ponoviti grešku i preći preko nečega što vas u stvari nervira. Dobićete poziv od Lava ili Raka u vezi sa nastavkom saradnje na velikom projektu. Spremni ste da vredno radite na projektu koji bi trebalo da vam donese dobre prihode.

Izvor: conopljanews

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.