NEPRIJATELJI SEKSA: Kako da budete aždaja u krevetu

Većina ljudi izgubi želju za odnosom sa partnerom, jer za to zapravo nema energije kada se vrati sa posla. Davanje otkaza svakako nije rešenje, ali ipak postoje neke stvari koje možete da uradite i sačuvate svoj sekusalni život.

1. Najpre, budite iskreni prema svom partneru. Čak i kada vikendom nemate želju za odnosima, recite svom partneru razloge, i da biste radije da imate pored sebe nekog ko će vas slušati o vašem danu, ko će vas grliti i ušuškati pred spavanje. U suprotnom, partner će se osećati odbačenim.

2. Pokušajte da se posvetite partneru. Iskrenost neće biti dovoljna ukoliko ne posvetite pažnju svom partneru. Čak iako nemate redovne sekusalne odnose, on ili ona moraju da se osete poželjnim i važnim. Zato nemojte izbegavati partnerove zagrljaje i poljupce.

3. Mislite o tome kako razgovarate sa partnerom. Desiće vam se da i dalje, dok ste kod kuće, mislite na posao i da budete sve vreme njime opterećeni. Nemojte se prema partneru ponašati formalno, kao na poslu, i nemojte mu nikako naređivati kad šta treba da uradi. Napravite romantičnu atmosferu u kući, čitajte knjigu ili rešavajte sudoku, umesto što ćete sve vreme gledati u laptop.

4. Ne dozvolite da posao prodre u vaše vikende i odmore. Važno je da vaš partner oseti da ga stavljate na prvo mesto vikendima. Zato pokušajte da ne donosite posao kod kuće, ne proveravajte mejlove i isključite telefon.

5. Neka vaš seks bude poseban. Kada vodite ljubav, pokušajte da budete maštoviti i u tom činu posvećeni partneru. Važno je da ne pomisli da je on za vas seksualna igračka, te se zato obazirite i na njegove potrebe.

Odnose možete započeti uvertirom poput polusatne masaže, romantičnog obroka ili zajedničkog tuširanja.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.