Domenek je trebalo da me stavi na spisak

BEOGRAD. 6. novembra 2009. (Beta) - Fudbaler Intera Patrik Vijera izjavio je da nije zaslužio da ga selektor Francuske Remon Domenek izostavi sa spiska igrača za dvomeč sa Republikom Irskom u baražu za Svetsko prvenstvo 2010. godine.

"U ovom trenutku ne postoji igrač u Francuskoj koji igra na višem nivou od mene. Možda ovo zvuči arogantno, ali znam da sam u pravu", rekao je Vijera za dnevni list "Ekip".

Vijera je, od prelaska iz Juventusa u Inter 2006. godine, ima dosta problema sa povredama, ali je na početku ove sezone pružio nekoliko odličnih partija u dresu "nero-azura".

"Znam da je moja situacija delikatna, jer ne igram standardno u Interu. Ipak, kada sam na terenu igram najbolje što umem. Moj cilj je da se ustalim u prvom timu i daću sve od sebe da se izborim za mesto u reprezentaciji ako odemo na Svetsko prvenstvo", poručio je Vijera.

Vijera je u dosadašnjem toku sezone odigrao devet utakmica za milanski klub i postigao jedan gol. On je za reprezentaciju Francuske do sada odigrao 107 utakmica i postigao šest golova.

Pogledajte još