PO RECEPTU BAKA: Ovako nas savetuju da sačuvamo lepotu

Možda vam se čini da je savremenija moda i tehnologija doprinela tome da zanemarimo sve što su nam bake ikada pričale, ali ne zaboravite na njihove savete.

1. Koristite korenje povrća za vaše lice

Izgleda jako čudno, ali bake kažu da deluje. Ukoliko utrljate koren repe ili krompira na lice svakog jutra, i to isto uradite svaku noć kada idete na spavanje, uklonićete akne i bubuljice.

2. Izbegavajte slamčice

Ima nečega i u tome, kada malo bolje razmislite. Ako često pijete piće sa slamčicom, oko vaših usana će se formirati bore, ranije no što bi trebalo.

3. Dame, ostavite cigarete

Pre no što su doktori ustanovili koliko nam cigarete škode, dame su znale da dim cigareta negativno utiče na njihovu lepotu. Dim žuti zube, stvara oko vas neprijatne mirise i menja vaš ten.

4. Spavajte na leđima

Iako deluje nerealno, spavanje na leđima je dobro po vašu kožu. Tome dodajte još osam sati sna i imaćete svoju lepotu duže, da je čuvate.

5. Nikuda bez crvenog karmina

Naše bake su ga stavljale na usne kada su bile mlade, a još uvek ima onih koje imaju i do 90 godina, ali nikuda ne idu bez karmina.

Najvažnije je, kažu one, da pronađete nijansu koja je idealna za vas, i da sa njom postanete jedno biće. Tako nikada nećete biti neprimećene.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.