BURNA PROGNOZA: Magla, sunce i vetar, a od vikenda NOVA PROMENA temperature

Vetar će biti slab i umeren, u košavskom području povremeno jak, južni i jugoistočni, na jugu Banata sa udarima olujne jačine. Najniža temperatura kretaće se od 0 do 9, najviša od 14 do 19 stepeni Celzijusa.

U Beogradu će biti sunčano. Vetar će biti umeren, povremeno jak, jugoistočni. Najniža temperatura kretaće se oko 8, najviša će biti 18 stepeni.

U Srbiji će u četvrtak biti umereno oblačno i suvo, a od petka pretežno sunčano. U košavskom području i na planinama umeren i jak, a na jugu Banata očekuje se povremeno olujni jugoistočni vetar. U Timočkoj Krajini će biti tmurno.

Temperatura za vikend biće u padu. Od ponedeljka se očekuje toplije, u košavskom području slabljenje jugoistočnog vetra, a u nižim predelima ponegde zadržavanje magle i niske oblačnosti veći deo dana.

U Beogradu će u četvrtak biti umereno oblačno i suvo, a od petka pretežno sunčano. Temperatura za vikend će biti u padu, a od ponedeljka toplije uz slabljenje jugoistočnog vetra.

Biometereološka prognoza sredu, 28. oktobar 2015:

Biometeorološke prilike mogu imati povolјan uticaj na hronično obolele i osetlјive osobe, ali se izvestan oprez ipak savetuje kardiovaskularnim i psihičkim bolesnicima.

Meteoropatske reakcije su moguće u blažoj formi.

Izvor: b92.net

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.