HOROSKOP ZA 12. NOVEMBAR: Ovnovi – nekome ste se zamerili, Lavovi – danas ne pozajmljujte novac

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Spremni ste da se borite za ono do čega vam je stalo. U stanju ste da lako stupite u kontakt sa novim saradnicima ali ste i veoma zahtevni. Osećate potrebu za proširenjem poslova i na neke druge delatnosti, najverovatnije na nekretnine. Nekome ste se svojevremeno zamerili i ta osoba ne želi da pređe preko uvrede a vi možda niste ni svesni da je ona to tako doživela.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Očekujete da vam se javi neko ko vas je više puta ponudio pomoć ili posao. Moguće je da ćete dobiti poziv od osobe rođene u znaku Riba koja vas dobro poznaje. Mogućnost nastavka saradnje sa ovim znakom je mnogo veća ako ste rođeni u trećoj dekadi vašeg znaka. Vaše sposobnosti mogu da dođu do punog izražaja ako biste se više angažovali na poslu koji zahteva metodičnost i istrajnost a vi ste u poslednje vreme pomalo demoralisani razvojem događaja.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Trudite se da pokažete spremnost za nastavak saradnje sa nekim ko je bio prema vama često bio fer i vi žete želeti da mu se odužite.Tajni dogovor koji imate sa bliskim saradnikom ili rođakom, posebno u znaku Device ili Ovna doneće dobre rezultate ali će vas iznenaditi činjenica da za njega mnogi znaju. Potreban vam je dobar marketing a vi kao da niste toga svesni, uvereni da to što radite je za vas nešto što vam u svakom slučaju trenutno odgovara. Prilično ste svojeglavi.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Trebalo bi da se više oslanjate na savete osobe koja je često nametljiva ali vam želi dobro. Potrebno je da se samostalno angažujete na poslu od koga očekujete da će vam doneti satisfakciju. Moguće je proširenje saradnje sa Jarcem ili Škorpiom, posredstvom jednog Bika koji ima već razrađen biznis. Ako smatrate da su Ribe iskrene prema vama i želite da im date šansu u radu sa vama, budite direktni i postavite svoje uslove.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Ne bi trebalo da se preterano galantirate i dajete pozajmice ili poklone, naročito onima koji to ne zaslužuju. Dobijate poziv od Riba ili Raka a ukoliko nameravate da se proširite saradnju sa Škorpijom, Blizancima i Devicom i to bi mogao početak nove saradnje. Nekome je veoma bitno da sa vama uspostavi dobru saradnju moguće Ribama ili Jarcu.

DEVICA (23.8. – 22.9.) – VIRGO

Od vas se zahteva da se postavite mnogo elastičnije i da budete mnogo prilagodljiviji nego do sada. Rastrzani ste između profesionalnih i ličnih obaveza. Imate mnogo želja i pokušavate da uskladite sve u svom životua ali vam to baš i ne polaz lako za rukom, naročito ako Bik vrši neku vrstu pritiska na vas u vezi sa zajedničkim poslovnim planovima. Uz pomoć jednog Raka imate mogućnost da se izborite za ono što želite.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Ne oklevajte da pozovete nekog ko bi mogao da vam ispriča mnogo toga o nečemu što vas inače u priličnoj meri operećuje. Moguće da se radi o prijatelju koji vam je oduvek bio od velike koristi. Nemojte se nepotrebno nervirati zbog nečega što ne možete da rešite u kratkom vremenskom roku. Saradnja sa Ribama može biti za vas veoma korisna, naročito ako se radi o nekom ko često putuje u inostranstvo.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Dan se dobro reflektuje na predstavnike vašeg znaka, posebno na one koji moraju da rešavaju nekakva pravna pitanja ili imaju mnogo neprijatelja u vidu konkurencije na poslu. Imate utisak da vas malo ko ostavlja na miru i da se od vas previe očekuje. Osećate se sjajno u društvu jednog Bika koji vam pomaže da rešite finansijski problem.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Spremni ste da rizikujete kada je u pitanju nov posao i spremni ste da uradite ono što se od vas očekuje i da se prilagodite tempu rada koje vam nameće jedan Ovan. Škorpija ili Jarac mogu vam postaviti uslove na koje niste spremni. Neki Strelac ili jedna Vaga mogu dati ideju u vezi sa novim poslom. Nećete dozvoliti da vas neko lako isprovocira, ma o čemu da se radi.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Pomalo ste nestrpljivi zbog čega možete učiniti nešto što vam ne ide u prilog, npr. možete stupiti u konflikt sa jednim Ovnom ili Škorpijom. Trebalo bi da isplanirate svoje obaveze da biste stigli da sve obavite na vreme. Ostajete dosledni svom stavu i po cenu da se zbog toga s nekim posvadjate. Zbog nečega ste nakraj srca i nespremni da napravite kompromis u vezi sa jednim veoma važnim pitanjem koje vas u priličnoj meri opterećuje.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Ne bi bilo mudro da ulazite u raspravu sa Bikom ili Rakom naročito ako nemate dobre adute a tema se tiče novc. Imate nekoliko načina kako da plasirate ideje i da ih što pre unovčite. Dobićete poziv da se sretnete sa Ribama ili Devicom u vezi sa zajedničkim poslom. Pokazujete dobru volju da se sredi jedan veoma važan problem oko koga ste već izvesno vreme angažovani. Moguće da se radi o zajedničkoj saradnji sa Ovnom ili drugom Vodolijom.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Verujete u mogućnost susreta sa nekim ko vam je obećao zajedničku saradnju. Ipak ako se radi o jednom Raku ili Biku ili o Ribama prilično ste nepoverljivi i ništa ne prepuštate slućaju. Mogli biste mnogo više da zaradite kada biste pokazali više inicijativen u radu sa osobama koje imaju više iskustva od vas u poslu kojim se trenutno bavite. Vaša svojeglavost donosi manje probleme u komunikaciji sa Ovnom i Škorpijom.

Izvor: conopljanews.net