BRUTALNE PRETNJE JELENE GOLUBOVIĆ: Čupinu ćerku čeka metak

Iako je napustila rijaliti “Parovi”, Jelena Golubović ne prestaje da vodi rat sa svojim bivšim verenikom. I to preko njegove ćerke.

U sms prepisci sa novinarima Kurira, ona je osulja paljbu po Čupi, poručila da je ostavi na miru, ali i na najbrutalniji način zapretila njegovoj ćerki.

– Zabranila sam osobi X (Čupo Kalač, prim. aut.) da mi ime uzme u usta, a kamoli admine i fanove. Inače, neka kaže još jednom moje ime i njegovo kopile Evelinu će neko ubiti. To dete je napravio dok nije postao alkoholičar i cirotičar zbog papira jer je dezerter i ratni špijun – napisala je Jelena u poruci, a na konstataciju da je Čupo izjavio da mu je devojka trudna, Golubovićeva je rekla:

– Super, meni bi bilo drago da je to istina, ali on ne može da napravi dete odavno. Samo za papire je napravio kopile. Dok je bio zdrav. Najozbiljnije, ako mi još samo jednom uzme ime u usta, budući da neće da me ostavi na miru, već me proganja kako u životu tako i po rijalitijima, ako još jednom uzme u usta moje ime i moje admine i fanove, Evelinu čeka metak.

Nadlanu / izvor: Kurir