OSVETA PREVARENE: Žena je napisala pismo ljubavnici svog muža, a ono je TOTALNI HIT

Žena je na grudima svog muža videla tragove ujeda, nakon čega joj je on priznao da se napio i da je imao mini aferu sa drugom ženom koja se zove Dženifer. Supruga je odlučila da mu ne oprosti, a kao osvetu, napisala je pismo ljubavnici.

Prenosimo vam njene reči:

Dženifer, hvala ti!

Hvala što si ostavila tragove ugriza na grudima mog muža.

Stvarno, hvala ti. Nisi ni svesna da si mene i moju decu spasila iz košmara.

Kako bih ti se zahvalila, nudim ti svog muža, zadrži ga. Nagradu možeš da dobiješ ako prihvatiš naredna pravila i opaske:

– Moraćeš da mu pomažeš finansijski. Mi imamo dvoje dece i on će morati da mi pomaže novčano. Davaće mi alimentaiju, veliku alimentaciju, tako da možeš da zaboraviš na njegov novac… Moj je!

– Moraćeš da mu kupiš svu odeću… Jutros kada se tuširao i “pokazao” mi tvoj ljubavni ujed, ja sam bacila SVU njegovu garderobu.

– Nećeš moći da ga viđaš preko vikenda. On će to vreme morati da provodi sa svojom decom, jer ih neće viđati preko nedelje.

– Nećete moći da uživate u seksualnom životu. Da, znam da niste vodili ljubav sinoć, jer posle nesreće koju je imao pre četiri godine, njegov penis ne radi kako treba.

– Ne možeš da mi ga vratiš! Mene on više ne zanima.

– On će te kriviti za sve ovo što se izdešavalo. Kada bude očajan, ti ćeš biti kriva za sve.

Tako da HVALA TI što si ga naterala da popije to jedno piće više, što si ga ujela i pokazala mi da prethodnih 11 godina i dvoje dece njemu znače manje od tebe. Divim ti se.

On je tvoj!

Izvor: Nadlanu

Foto: Arhiva Nadlanu/Ilustracija

Slični članciMore from author

Ostavite komentar

Your email address will not be published.