PROVALI GA NA VREME: Ime tvog dečka otkriva da li je u krevetu ZVER ili ništa ne zna

Svakom samoglasniku (dakle slovima A, E, I, O, U) u imenu muškarca dodelite broj i saberite. Ukoliko dobijete dvocifreni broj, saberite njegove cifre, tako da dobijete jednocifreni.

A-1
E-5
I-9
O-6
U-3

SAMO JEDAN JE ŽENSKI FAVORIT: Postoji čak 13 vrsta PENISA! Koji je tvoj?

Rezultat:

Broj 1

On je prilično spretan u krevetu, ali samo kada je raspoložen i kada zaista želi seks. Nažalost, to nije baš često slučaj.

Broj 2

Za ovog muškarca nikako ne bismo smeli da tvrdimo da je savršen ljubavnik. On je dosadan i samo bleda senka ljubavnika kakvog bi svaka žena volela da ima pored sebe.

Broj 3

Ovaj muškarac obožava seks i to onaj žestok. Ali, pri tom obraća pažnju i na želje svoje partnerke. Pobrinuće se za romantičnu atmosferu i posvetiće dovoljno vremena ženi sa kojom je.

Broj 4

Sa ovim muškarcem možete da doživite predivan seks, ali samo ukoliko imate ista interesovanja i želje kao i on. On ga se nikada ne odriče, čak će se pretvarati da mu nešto prija iako nije tako. To ipak ne znači da voli igre, već da mu možda više prija masaža ili određene poze. A ako se to vama ne dopada – nadrljali ste.

Broj 5

Ovde je reč o jednom izuzetno šarmantnom muškarcu. On zna vaše tajne želje i ume da vas dovede do ludila samo jednim dodirom.

Broj 6

Iza ovog broja krije se sledeća poruka – on voli seks, ali u sebi nosi i nešto "životinjsko". Kada se opusti, nećete moći da ga obuzdate.

Broj 7

Nijedan muškarac neće pokazati više saosećanja od ovoga. On ume da sasluša svog sagovornika, veoma je pažljiv i vrlo nežan ljubavnik. Voli da sluša laganu i romantičnu muziku i da uživa u svim čulima.

Broj 8

Osam je broj beskonačnosti, a vi ste upecali muškarca koji ne zna kad je dosta. On uvek želi seks i to intenzivan. Zaista će vam biti divno ako ste i vi takvi.

Broj 9

Broj devet simbolizuje razuzdanost i divljinu. Kada ovaj muškarac demonstrira svoju strast, imaćete osećaj da ste dospeli u sasvim drugi svet.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.