FARMERI PREBLEDELI POSLE TAMARINOG GOVORA: Sve sam saznala, držim vas u šaci (VIDEO)

Tamara Đurić i Kristijan Golubović sinoć su vraćeni na imanje nakon što je 80% gledalaca glasalo da se ovo dvoje učesnika vrate u rijaliti. Oni nisu mogli da sakriju zadovoljstvo tom odlukom, a vreme provedeno u "spoljnom svetu" iskoristili su kako bi se detaljno informisali o svemu što se moglo videti s druge strane kamera.

Nakon povratka na imanje u Lisoviću njih dvoje su održali pozdravne govore, i dok je Kristijan opisivao svoje saslušanje u policiji, klaberka je direktno saopštila ostalim učesnicima da je saznala mnogo detalja o njima. Iako je više puta naglasila da informacije iz spoljnog sveta neće upotrebljavati protiv njih dok traje rijaliti, Đurićeva im je više puta naglasila i "podsetila ih" da ih drži u šaci.

"Ovo nije Farma, ovo je bal pod maskama. Ja sad sa 80% ljudi treba ponovo da se upoznam. Ali ja sam obećala da neću nikog da maltretiram na osnovu onoga što sam čula napolju, već samo na osnovu života na Farmi, jer kad bih krenula da pričam sve što sam čula napolju to bi bio pakao. Mnogo ste grešili u prošlosti, svi, ali neću ni protiv koga da upotrebljavam ono što sam saznala, u našim verbalnim sukobima, i ponašaću se kao da nikad nisam izlazila. Jer ne bi bio fer plej kad bih vas maltretirala na osnovu onoga što sam čula napolju", rekla je, između ostalog, Tamara.

Maja Nikolić je više puta pokušavala da izvuče iz Đurićeve na šta konkretno misli, ali klaberka se nije dala i ostala je zagonetna do kraja. Iako su je svi u čudu i preplašeno posmatrali, pored Maje najviše iznenađena bila je Stanija.


Farma /Tamara Prica zasto se Vratila na Farmu... by zadkostellbokizadko


Pogledajte još