UHVATILA SAM SE ZA TELEFON DA POZOVEM MAMU: Zoranina tužna ispovest

Nakon što joj je pre 5 godina preminuo otac, Zorana je u maju ove godine ostala i bez majke. Iako u javnosti ne pokazuje koliko joj je teško, juče se dogodila situacija koja ju je toliko pogodila da ju je ipak podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

"Mislim da je ovo stvar koja mi je najteže pala u skorije vreme. I ne, ne delim ovo sa vama da bih dobila komentare u vidu izdrži i uz tebe smo već da bih pomogla nekome ko prolazi kroz ovo što i ja ili će nažalost tek prolaziti. Otkada znam za sebe Božić mi je bio omiljeni praznik - dok se moji roditelji nisu razveli. Imala sam 19 godina, tatu sa novom ženom svojoj kući i mamu koja je letela u Africi. Ja sam ostala sama u Beogradu i proživljavala milion nervnih slomova. Od te godine Božić je postao - misija kako pobeći iz grada i gde.

Obično smo kitile jelku početkom decembra i evo decembar je došao a meni je kuća do pre par sati izgledala kao da je proleće a ne zima. I krenula sam - našla jelku na tavanu ali od ukrasa i lampica ni traga ni glasa. Stare ukrase sam našla ali stvarno nisam želela roze jelku i tu je krenuo moj pakao. Ukrase je sklonila mama - šta drugo u prvom momentu sam krenula da je zovem na telefon da je pitam gde su. Pa sam ljuto sela na pod i rekla da necu ni da je kitim", napisala je Zorannah, a celu ispovest možete pročitati ispod fotografije.

Pogledajte još