ISPOVEST PROFI DOMINO DAME: Tražio mi je da mu prodam bocu urina, i ja sam pristala

KADA seks postane posao, pravila igre se menjaju a postoje niz još neotkrivenih perverzija koje su slaba tačka mnogih - hteli to priznati ili ne.

Ako si profesionalna domina kao što je to Ceara Lynch, onda je to tvoja svakodnevnica. 29-godišnjakinja iz Oregona radi kao seksi domina putem Interneta i zapravo nema seksualnih kontakata s klijentima, bičevima i lancima. Ipak, nosi seksi lateks kostime, maske i oskudni donji veš.

Sve je počelo kada je imala 17 godina, i s tim tipom posla susrela se u Japanu. Upoznala je tipa putem Interneta, i nakon štoje odbila naći se s njim oči u oči, on se ponudio da će kupiti flašu njenog urina i nošene gaćice za 250 dolara. Ceara je tada pristala.

Iza nje su sada mnogi drugi klijenti koji su imali i još luđe zahteve. Otkrila je i koji je bio najluđi među svima njima i ne uključuje samo stopala.

To je takozvana "finansijska domina". Radio se o tome da joj muškarac plaća da troši njegov novac, I da ga ucijenjuje s provokativnim fotkama.

"Ti muškarci se boje snažnih i nezavisnih žena, uzbuđuje ih pomisao da isprazne ženine bankovne račune, a to posebno rade oženjeni muškarci. Jedan tip mi je dao svoju bankovnu kartici i tražio da potrošimo 10 hiljada dolara na gluposti. Sviđala mu se ideja da ga neka mala gadura iskorišćava za novac i ismejava ga", otkrila je Ceara.

Još jedna česta fantazija je ucena. Muškarci očigledno vole kad se nađu u situaciji kada su primorani poslati novac, a sve je inscenirano kao seks skandal. Tako Ceara dobije kontakte njihovih supruga, snime se sramotne fotografije muževa u ženskom donjem vešu, koje kasnije koriste u "uceni".

Ceara je našla posao koji voli, i kaže kako jako dobro zarađuje. A više od novca, kaže kako voli psihologiju samog posla i kreativnost.

A photo posted by Ceara Lynch (@cearalynch) on

Get out of my bed

A photo posted by Ceara Lynch (@cearalynch) on

A photo posted by Ceara Lynch (@cearalynch) on

I put a spell on you #femdom #femaledomination #humiliatrix

A photo posted by Ceara Lynch (@cearalynch) on

Izvor: nadlanu

Pogledajte još