ZAČINITE SEKSUALNI ŽIVOT: Probajte vaginalno rumenilo, tetovaže i seksi frizuru

1. Vaginalne tetovaže. Želite li začiniti seksualni život ili barem podariti nešto sjaja svojoj vagini, razmislite o tetovaži. Ne morate biti radikalni i obeležiti se do kraja života, osim ako to ne želite, jer postoje i privremene tetovaže. I pritom ne mislimo na one što traju nekoliko nedelja i izgledaju poput pravih, iako ni one nisu loša ideja. Mislimo na specijalne privremene tetovaže osmišljene baš za vašu vaginu koje su izrađene od zlatnog papira nalik foliji. Traju do nedelju dana i jednostavno se uklanjaju.

2. Vaginalni anti-age tretmani. Za anti-age tretmane lica već odavno znamo, ali žene sve češće žele pomladiti i svoje vagine. Kombinacijom reči vagina i facials (često korišćen termin za anti-age tretmane lica, op.a.), tako je nastao pojam “vagacials”. Vagina se prvo'pari' lekovitim biljem, a zatim se usne nijansiraju u nešto tamniju nijansu kako bi stvorile iluziju mladalačkijeg izgleda vagine.

3. Vaginalno rumenilo. Da, i to postoji! Ako vaše usne nisu dovoljno ružičaste, ili su barem nedovoljno ružičaste po vašem ukusu, nabacite rumenila! A želite li nešto trajnije rešenje, potražite kremu za izbjeljivanje stidnih usana koja će vaše usne učiniti rozikastim i živahnijim.

4. Seksi frizura. Ako vam je dosadila brazilska depilacija, ili klasična stazica ili bilo koja 'frizura' koju uglavnom nosite, možda biste trebali ispobati nešto novo. Probajte sa Svarovski kristalima.

Izvor: cosmopolitan/ nadlanu

Pogledajte još