BORBA ZA REJTING: Pinkove zvezde terorišu Farmere zarad gledanosti

Produkcija rijaliti šou programa "Farma" rešila je po svaku cenu da se bori za gledanost, te tako povlače izuzetno očajničke poteze! Naime, kako ovaj rijaliti ostaje daleko iza "Parova", oni su uveli takmičare iz mužičkog takmičenja "Pinkove zvezde" kako bi maltretirali ukućane i na taj način postigli bolji rejting! Međutim, kako bi do kraja sve zakomplikovali farmerima su dali zadatak po kom oni treba da ignorišu ljude koji šetaju oko njih i vrše pristisak da im se po svaku cenu obrate na bilo koji način!

Prva meta im je bio Lepi Mića, za kog se zna da kao čovek u godinama ne bi smeo da se izlaže tako stresnim situacijama, ali su mu Aleksa Rabrenović i Tamara Radmilović seli na krevet preko njega i nisu želeli da ustanu sve dok ih nije oterao dezedoransom i kako se sam našalio na svoj račun "smrdljivim nogama"!

Da je ovo sve zabava za produkciju i samo Pinkove zvezde dokazuje i post koji je objavila Tamara na svom fejsbuk profilu u kom kaže da se samo malo igrala! Da li neko treba da umre zbog rejtinga nije nam poznato, ali pogledajte kako je sve ovo izgledalo!

Danas u 16.00 h , gledajte TV Pink i pregled dana - Farma :)! Malo smo se igrali ;)!

Posted by Tamara Radmilovic on Tuesday, 15 December 2015


Фарма 6/Непознати момак и девојка улетели код... by paladaatina

Pogledajte još