GUŠI ME: Miona Jovanović progovorila o problemima u ljubavnoj vezi sa Nenadom Aleksićem Ša

U emisiji "Magazin in" gostovali su najintrigantniji učesnici "Elite", koji su odgovarali na pitanja voditeljke Sanje Marinković. Voditeljka je porazgovarala sa Mionom Jovanović pred njenim bivšim dečkom Stanislavom Krofakom o problemima u vezi sa njenim novim izabranikom Nenadom Aleksićem Ša.

- Miona, kako se zove ovo što tebi Ša radi - upitala je voditeljka.

- Ja ne znam šta da kažem. Ovo je neki neodređen odnos i ljubomore i ljubavi i volim te. Ja se ne osećam lepo, koliko god on pričao da je srećan, to nije tako. Bude lepih momenata, ali i ružnih. Kada se stavi na vagu tu smo negde na pola - rekla je Miona.

- Ti njega vidiš kako se on ponaša prema tebi, da ti naređuje neke stvari. Je l' on tebi tada privlačan? - upitala je voditeljka.

- Apsolutno ne, rekla sam mu to više puta, tako me udaljava od sebe. Jednostavno ne želim da dolazi do konflikata, jako me guši. On je svestan toga - rekla je Jovanovićeva.

- Meni je on smešan mnogo, ja umirem od smeha na njegove reakcije. Meni ova njena priča ne hrani ego, ona ovo samo priča, ona to ne pokazuje delima - rekao je Krofak.

- Miona, šta si ti videla u Ša pored ovakvog frajera? - upitala je voditeljka.

- Nije sve u fizičkom izgledu. Obojica su fizički korektni. Ja sam gledala druge stvari. Ša je lojalan, iskren je, požrtvovan, duhovit je jako - rekla je pevačica.

- Ispade Stanislave, da ti nisi duhovit i da nisi iskren - rekla je voditeljka.

- Ispade da sam ja najgori - rekao je Krofak.

- Ja sam pričala isključivo o Nenadu - rekla je Miona.

Izvor: Pink.rs
Foto: RTV Pink Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još