HOROSKOP ZA 18. DECEMBAR: Blizanac će čuti trač, Devica dobija poziv za susret

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Mars, mada je slab u Vagi, u vašem polju partnerskih odnosa u dobrom aspektu sa Suncem može doneti novu poslovnu ponudu utoliko pre jer Mesec ulazi u vaš znak kasno uveče. Znate kako da rešite probleme koji imate u saradnji sa nekim Jarcem ili Strelcem. Skeptični ste u pogledu dobrih namera Riba.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Venera u Škorpiji, vladalac vašeg znaka u dobrom aspektu sa Plutonom donosi nove ambicije koje će vam omogućiti da budete ambicozniji i da imate potrebu da budete što je moguće efikasniji na poslu. Trudite se da budete u dobrim odnosima sa Lavom, Blizancima i Devicom. Škorpija pokušava da vas uveri u svoje dobre namere.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Ne bi trebalo da se previše nervirate oko onoga što možete čuti od jednog Lava, Jarca ili Raka. Verujete da je moguće da nastavite saradnju nakon razgovora sa poslovnim partnerom sa kojim ćete verovatno u večernjim satima naći način da postignete sporazum. Osobe koje žive u inostranstvu imaju velikog uticaja na vašu karijeru.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Tranzit Meseca preko Riba i Ovna donosi potrebu da svoje ideje realizujte i verovatno će vam u tome pomoći jedan Strelac ili neki Jarac. Ako vam je potreban savet kako da se postavite u jednoj komplikvanoj situaciji pitajte za savet osobu za koju ste emotivno vezani. Neko želi da sazna o vama ono što vi ne želite nikom da kažete. Moguća vest o novom, odgovornom poslu.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Spremni ste da radite nešto što bi moglo da vam pomogne da se povežete sa kreativnim osobama i onima sa kojima se dobro slažete i van posla. Ako ste sportista ili umetnik, imate način da se predstavite u javnosti na najbolji način. Verovatno vam predstoji poziv od nekog ko živi u inostranstvu. Spremni ste na odgovorne poslove.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Mars u dobrom aspektu sa Suncem povoljno se reflektuje na vaš znak, zbog čega ćete biti spremni da prihvatite savet od nekog u koga imate veliko poverenje. Mogući su novi poslovi sa Bikom ili Vagom. Dobićete poziv da se sretnete sa Lavom ili Škorpijom sa kojima ćete moguće voditi veoma važne razgovore.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Danas bi glavni problem mogao biti finansijske prirode i vi ćete se pokazati rešenim da uzmete stvar u svoje ruke i da ne dozvolite da vas bilo ko potcenjuje. Dan je dobar za početak novog privatnog posla, neka vrsta samostalnog projekta koji možete raditi sa strancima.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Tranzitni Mars u dobrom aspektu sa Suncem zbog čega je prvom planu je vaš ponos i vaše lične želje kako biste voleli da organizujete svoj život. U večernjim satima konjukcija Meseca i Saturna u segmentu posla donosi nove konkretne ponude od jednog Jarca, Vage ili Vodolije. Mogući su nepredviđeni troškovi.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Nalazite se na nekoj vrsti prekretnice jer jednom mesečno Mesec prelazi preko Riba i donosi pojačanu intuitivnost. Jedan Rak, Bik ili Vaga mogu vam ponuditi posao koji ne bi trebalo da odbijete. Verujete da je moguće da se sa jednim Lavom dogovorite o uslovima na radnom mestu ali će vam biti potrebna dobra taktika.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Prelazak Meseca iz Riba u Ovna znači za vas da možete imati koristi od informacije koju dobijete od prijatelja ili od kontakata sa osobama prisutnim u javnosti. Veze sa strancima donose vam nove mogućnosti u pogledu nalaženja dobrog poslovnog partnera koji je spreman da prihvati vaše uslove na poslu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Imate mogućnost da saznate ono što vas interesuje od nekog koga smatrate dobrim prijateljem. Moguće da se radi osobi koja je istovremeno veoma cenjena u društvu i sa kojom, ako biste radili na zajedničkom poslu, najverovatnije da biste imali šansu da zaradite dosta novca i steknete dobru reputaciju.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Tranzitni Mesec donosi konkretne poslovne ponude od osoba koje žive u inostranstvu, moguće mlađe od vas, koje često putuju i sa kojima imate dobru komunikaciju. Ipak, pazite da ne budete previše naivni i da ne poverujete u nešto što nije naročito realno. Moguć je susret sa osobom koja odavno želi da se sa vama sretne.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još