BEG IZ TIŠINE: Kako da čujete kad vam neko kaže volim te

Zahvaljujući razvoju tehnologije i biomedicine, danas je moguće poboljšati sluh i voditi aktivan život bez straha da ćete propustiti da čujete zvuke koji vas okružuju.

Prema izveštaju Svetske zdravstvene organizacije (SZO) za 2013. godinu, 12,4 odsto od ljudi na planeti ima problem sa sluhom, a čak 8,2 odsto živi u totalnoj tišini. Isto istraživanje donosi upozoravajući zaključak da blizu jedne trećine dece do 16 godina (31,1 odsto) sluša najmanje dva sata glasnu muziku intenziteta višeg od 120 decibela što dovodi do oštećenja sluha.

Ako imate problema sa sluhom, postoji rešenje za vas. Kako biste izašli iz sveta polutišine i tišine, američka kompanija Starkey i njen zvanični zastupnik za područje Srbije i Crne Gore, beogradska firma Zonex, nude vam slušne aparate najnovije generacije. Sada niko neće morati da vidi da nosite slušni aparat, jer zbog svojih minijaturnih dimenzija, savremeni slušni aparati su gotovo nevidljivi, a postižu vrhunske rezultate.

Sluh možete BESPLATNO testirati u oto-audiološkim centrima u Beogradu i Novom Sadu.

Najsavremenija digitalna tehnologija presudno je uticala da se stvori aparat koji se automatski podešava prilogođavajući se promenama zvuka u okolini, što je dovelo do toga da korisnik jasnije i bolje čuje govor sagovornika.

Koristeći individualni pristup svakom klijentu, Zonex vodi računa o svakoj fazi upotrebe aparata koje plasira na naše tržište, od promocije preko konsulatacija do servisa. Zato je prepoznata od relevantnih državnih i društvenih ustanova kao kompanija za koju je poboljšanje kvaliteta života klijenta osnovni motiv za rad.

Ostvaruje uspešnu poslovnu saradnju s partnerima iz inostranstva i zemlje, među kojima su i Zavod za socijalno osiguranje vojnih osiguranika, Republički fond za zdravstveno osiguranje, Fond za penziono i invalidsko osiguranje i Organizacije gluvih i nagluvih u gradovima Srbije.

Pogledajte još