IZJE*AO SAM SA KUMOM DEČKIĆE NA SKUTERU: A žena me pita što sam žut kao limun

Toliko smo se najebali tih prvih dana da nam se ona stvar zgadila. Po 4,5 smo imali na dan. Tamo je seks jeftin i za naše uslove. Za 10 dolara možete se dobro provesti, a za 20 birati kakvu god želite. Jebali smo šta smo stigli, od tajlađanki i Vijetnamki do Kineskinja i Ukrajinki. Kod njih je normalno da imaš seks s klinkama. Tako smo i mi bili sa devojčicama od 14-15 godina koje su tvrdile da imaju 17-18.

Žena i kuma su otišle na Puket, dok smo kum i ja ostali u Bangoku tobože zbog nekog sajma tehnike. Izmislili smo priču samo da bismo mogli uživati u seksu do mile volje. Za 12 dana spavao sam sa 53 žene. Poslednjih dana nisam mogao više da hodam. Oslabio sam šest kilograma, a vijagra nije mogla više da mi ga digne.

Kum i ja smo izjebali pola Bangoka. Dan pre povratka u Beograd šetali smo se ulicama bez cilja. Smušio nam se seks. Tražili smo neko zgodno mesto za ručak. Na semaforu su bili neki klinci na skuteru. Možda su imali 12-13 godina. Nešto su nam dobacivali. Pomerili su se u stranu i ponudli nam oralni seks. Kum me je pogledao i rekao “Hoćemo li da oderemo ove klince”. Nikada nam tako nešto nije palo na pamet, ali u tim okolnostima...

Otišli smo s njima u neki bordel gde smo se zabavljali pre toga. Izjebali smo klince. Bilo je potpuno ludo iskustvo. “Šta ti je, žut si kao limun”, pitala me žena kad se vratila s Puketa. Rekao sam joj da sam pokvario stomak jer im je voda bakteriološki neispravna. Trebalo mi je mesec dana da se dovedem u red.

Kum i ja se zezamo na naš račun. Rekli smo prijateljima za naše malo ludovanje.

Pogledajte još