JELENA GOLUBOVIĆ poručuje: Šta će moj brat da uradi Kristijanu!

Maja Nikolić se izgleda najviše uplašila pretnji koje je izgovorio Kristjan Golubović, čim uspela odmah je napala Jelenu Golubović!

"Mi smo bez tebe živeli 100 dana, ti si jedino zlo koje hoće krvoproliće! Treba da ti se divim?", rekla je Maja, što je povredilo rediteljku.

"Šta sam ja kriva? Jesam li ja razvalila štok? Jesam li ja gađala nekog?" vikala je Golubovićeva.

"Mnogo si ga provocirala. Provociranje je OK u nekoj granici, ali konstantno provociranje... - pokušala je da objasni Tamara, ali Jelena joj nije dopustila.

"On je mene prvi polio! Šta je on, mangup? Ko je on da nečiju sestru, ćerku, unuku dotakne? Je l' treba da razmišljam o tome šta će moj brat napolju da mu uradi? Nije mu sveto ni što imamo isto prezime! - nastavila je Golubovićeva.

"Ovde je bio sa jednom kurvetinom i babetinom i zato je poludeo. Da je bio sa svojom ženom on ne bi poludeo. Da je bio pored žene, ne bi ga jedna žena izludela. On je slabić, on je takva pi.ka, otkuda da sam znala", rekla je Jelena.

Ona je dodala da Stanija ni Medenica ne plaču za njim jer su spremne da prihvate glasove od njegovih glasača i dođu do famoznog prvog mesta.


Farma 6/Jelena Golubovic udarila na Staniju i... by paladaatina

Pogledajte još