POSTAO PRVI ČLAN VELIKOG VEĆA: Mitar Pešić izbačen iz "Survivora"

Pre nekoliko dana u rijaliti programu "Survivor" došlo je do ujedinjenja plemena. Iako su počeli da žive zajedno, crveno i plavo pleme nastavili su da se bore jedni protiv drugih, za nagrade i plemenski imunitet.

Kako su prošle nedelje Vesna Jovanović i Martina Fudurić zbog povreda napustile šou, odlučeno je nominovani takmičari Mitar Pešić i Ognjen Dimić ostanu u Dominikanskoj Republici, i da se njihov duel za opstanak održi sledeće nedelje.

Ove nedelje i crveni i plavi su izgubili po jednu igru za plemenski imunitet, te su morali da nominuju po jednog svog takmičara koji će se zajedno sa Mitrom i Ognjenom boriti za opstanak, te je crveno pleme nominovalo Anđelu Šarčević, a plavo Aleksa Percana.

Stoga je sinoć odigrana eliminaciona igra i odlučeno koji takmičar postaje prvi član Velikog veća.

Voditelj Bojan Perić takmičarima je još jednom naglasio da onaj ko ispadne, ne odlazi kući, nego se seli u vilu Velikog veća gde će boraviti do kraja Survivor-a.

Pravila eliminacione igre bila su da takmičari u jednoj ruci drže konopac koji drži drveni mehanizam, na koji oni moraju uspravno da stave 14 pločica.

Najbrži su bili Aleksa i Ognjen, te su se vratili u svoja plemena, a borbu su ispočetka nastavili Mitar i Anđela iz koje je Anđela izašla kao pobednica, a Mitar kao gubitnik.

Voditelj je upitao Mitra kako je iz njegove perspektive izgledao njegov put kroz "Survivor".

- Prvo me čini srećnim što sam ušao u ovo, ušao sam u i ujedinjenje. Moj put ovde je bio dosadno trnovit. Drago mi je što sam izgubio od Ogija koji ima priču kakvu ima, a onda i od Anđele koja toliko želi da se vrati. Možda jedina ružna strana je bila ona povreda, pa trči, pa povreda, pa trči i tako. Pohvalio bih doktore, ali to je postalo mučno. Razmišljao sam o odustajanju, ali to nije moja opcija. "Survivor" je rupa iz koje ko izađe, stvarno će biti jedini preživeli - rekao je Mitar, pa se obratio svom plemenu:

- Držite onu liniju o kojoj smo pričali od starta, složno to izgurajte, nismo imali problem, a proveli smo dva i po meseca zajedno.

Izvor: Nova.rs
Foto: Nova.rs/PrintScreen

Pogledajte još