U STRAHU ZA ŽIVOT: GABRIJELI PRETI SMRĆU Semirova supruga?!

Naime, svakodnevni pozivi sa skrivenog broja povezani su sa Semirom Džankovićem, a Gabi sumnja da iza toga stoji njegova supruga Sanela Džanković.

"Ono što se otkrilo na "Farmi" o meni i Semiru je stvarno nešto što može neke ljude da natera da me mrze, ali baš da mi prete, tome se nisam nadala. Ja sam sa njim završila sve, a ako njegova žena stoji iza pretnji, neka zna da ću protiv nje podneti prijavu, samo ako dokažem! Zovu me sa skrivenog broja, govore da ću zažaliti što sam se rodila, da ću platiti što sam ismejala Semirovu porodicu i što sam mu ženu omalovažavala", otkrila je Gabrijela za "Star".


Gabrijela ne odustaje od sumnje da je u pitanju Semirova supruga koja, kako pevačica kaže, i dalje ne može da preboli što je njen suprug bio zaljubljen u Pejčevu.

"Međutim, uopšte se nisam trudila da odgovorim na te pretnje, niti da se raspravljam, jer dobro znam ko sam i ko je koga tu osramotio i omalovažio. Ja lagala ništa nisam, a to što Sanela ni posle svega ne može da se pomiri sa činjenicom da joj je muž bio ludački zaljubljen u mene, nije moja stvar. Ja se nikada nisam nikome zamerala da bi mi bilo ko i zbog bilo čega pretio, tako da sumnjam da je to Sanelino maslo, te da mi ona podmeće neke svoje drugare i drugarice da me zivkaju i prete mi", ispričala je Pejčeva.

Izvor: Nadlanu / Star

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.